فرماندار: طرح مجازات و تشویق اصناف و خبازان خاش اجرا می‌شود

ایرنا دوشنبه 20 دی 1400 - 08:39
زاهدان- ایرنا- فرماندار خاش سیستان و بلوچستان گفت: با اصناف و نانوایی‌های متخلف تهدیدکننده سلامت که با رعایت نکردن کیفیت و ساعت پخت و تعطیلی‌های خودسرانه اسباب نارضایتی شهروندان را به وجود می‌آورند برخورد جدی شده و برای اصناف و خبازی‌های قانونمند برنامه‌های تشویقی و حمایتی اعمال می‌شود.
فرماندار: طرح مجازات و تشویق اصناف و خبازان خاش اجرا می‌شود

صاحب گل صالحی شامگاه یکشنبه در حاشیه نشست آرد و نان خاش در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: نانوایی‌های خاش زیر ذره بین کارگروه آرد، نان و گندم قرار داشته و تقویت نظارت های محیطی بازدارنده از سطح خبازی‌ها، برخورد جدی با متخلفان و تهدید کنندگان سلامت مردم و انعکاس و اطلاع رسانی سریع و به موقع بازخوردها به شهروندان با جدیت دنبال شود.
فرماندار خاش با تقدیر از اهتمام مجموعه عوامل متأثر در حوزه آرد و نان شهرستان، بر تشدید بازرسی از واحدهای خبازی در خصوص کیفیت، کمیت نان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد.

وی بیان کرد: نان قوت غالب مردم است و توجه به سلامت آن اهمیت خاصی دارد به همین منظور در راستای صیانت از حقوق مردم برنامه ریزی عملیاتی در زمینه سلامت و ارتقای کیفی نان با مشارکت همه دستگاه های متولی از مزرعه تا سفره انجام و ضمن اجرایی کردن آن نسبت به ارائه گزارش و اطلاع رسانی نتایج به شهروندان اقدام شود.
صالحی ادامه داد: درصدد هستیم تا حد امکان وضعیت کیفی نان را از نظر شاخص‌های سلامت، ظاهری و شاخص‌های تغذیه‌ای و عرضه به موقع را ارتقا دهیم که در این راه وظایف دستگاه ها کاملا تعریف شده است.
وی تصریح کرد: خدمت شایسته به مردم، تسهیل امور و عدالت در دسترسی شهروندان به خدمات وظیفه مدیران است.
فرماندار خاش با تأکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در نانوایی‌ها گفت: به منظور رصد کیفیت و بهداشت نانوایی‌ها و احقاق حقوق مردم، نظارت مستمر کارشناسان بهداشتی و تقویت گشت‌های مشترک به صورت بازدارنده و تأثیرگذار در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: ارتقای کیفیت نان، قانونمندی در ساعت پخت و توزیع مطلوب، رعایت نظافت محیط کار، رعایت بهداشت فردی و وسایل و ابزار پخت نان، لباس کار مناسب در نانوایی ها امری ضروری است. 
صالحی تاکید کرد: اهتمام جدی در تامین و توزیع عادلانه سهمیه آرد و نظارت، شناسایی، معرفی و برخورد با برخی افراد سودجو و متخلف در خروج غیرقانونی بخشی از آرد سهمیه‌ای و مدیریت و ساماندهی مکتوب خیازی‌های توزیع کننده نان برای برخی ادارات و ارگان های دولتی و تعیین میزان نان درنظر گرفته شده در کنار بازآموزی مجدد ضوابط و استانداردهای مرتبط با آرد و نان اعم ارتقای کیفی و کمی، مسائلی تغذیه ای و بهداشتی مورد توجه است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.