به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ابوالفضل آفریده اظهار کرد: در موج نخست شیوع ویروس کرونا ترس روانی شدید از ابتلا به این بیماری و همچنین عدم اطلاع از جداسازی مراکز درمان به منظور معالجه بیماران مبتلا به کرونا و بیماران قلبی و دیابتی و ... موجب عدم مراجعه به بیمارستانها و آسیب رسیدن به جسم بعضی از بیماران شد.
وی گفت: برخی از این بیماران قبلا به سهولت با مراجعه به پزشک، درمان و از آسیبهای جدی جلوگیری میکردند. الان هم با هدفمندی وضعیت مراکز بهداشت و درمان برنامهها تقسیم و پذیرش بیماران کرونایی در مراکز خاص انجام میپذیرد.
آفریده تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت بیماران همچنین مراجعه و دریافت دارو در بازههای زمانی بلندمدت انجام و برخی از بیماران ۲ تا ۳ ماه یک بار به مراکز درمان مراجعه و تحت معاینه قرار میگیرند.
به گفته مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی، در برخی استانها به دلیل عدم مراجعه به بیمارستانها و حفظ سلامت بیماران، داروها درِ منزل تحویل داده میشود.
وی تاکید کرد: رعایت هر یک از این اصول اما نباید سبب عدم مراجعه بیمار (به هنگام ضرورت) به مراکز درمان و عدم معالجه شود.
آفریده افزود: اکنون هم بیماران با رعایت اصول بهداشتی همچون شست وشوی مداوم دستها به مدت ۳۰ تا ۲۰ ثانیه با آب و صابون و استفاده از ماسک (در صورت نیاز) به پزشک مراجعه و از خوردن و آشامیدن در مراکز بهداشت و درمان و دست زدن به صورت خودداری و با رعایت اصول بهداشتی به منظور حفظ سلامت اقدام کنند.