به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در جمع تعدادی از روحانیون شهرستان بردسکن با اشاره به برخی مشکلات موجود در کشور از جمله تورم، نقدینگی، رکود و نیز بدهی های انباشته از قبل اظهار کرد: درحال حاضر ۱۰ هزار میلیارد تومان سررسید ماهانه بدهی های دولت قبلی برای این دولت به ارث رسیده است که داریم پرداخت می کنیم.
وی گشایش های صورت گرفته در ۵ ماه گذشته را بی سابقه عنوان کرد و افزود: امیدواریم با تصویب بودجه سال ۱۴۰۱ افق های رو به جلو بیشتر نمایان شود و مردم با مشکلات کمتری مواجه باشند. بودجه ۱۴۰۱ ریل گذاری دولت و حرکت به سمت عدالت است.
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امیدواریم به زودی مشکلات مردم این شهرستان از جمله تسریع در دوبانده کردن محور شادمهر تا انابد بردسکن که اولویت دولت در سفر آینده به استان خواهد بود، با پیگیری نماینده شهرستان و دیگر مدیران برطرف شود.
تا کی مردم تاوان بی تدبیری مدیران را پس بدهند؟
در بخش دیگری از این مراسم، تعدادی از روحانیون شهرستان به بیان مشکلات مردم بردسکن پرداختند. حجت الاسلام علی اصغر امینی امام جمعه بردسکن گفت: اداره تبلیغات اسلامی بردسکن و تعدادی دیگر از ادارات شهرستان بردسکن مستاجر و خانه به دوش هستند. با وجود زمین های فراوان در منطقه، بی تدبیری ها مانع از آن شده که زمین مورد نیاز ادارات و مسکن جوانان تامین شود. کنند.
وی خطاب به معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: از سفر گذشته شما در کسوت وزیر ارشاد اسلامی به این شهرستان، در توسعه شهری اتفاق خاصی نیفتاده است. لذا می طلبد با اختصاص اعتبارات مورد نیاز این شهرستان را دریابید.
حجت الاسلام امینی خاطرنشان کرد: تا کی مردم باید تاوان بی تدبیری بعضی از مدیران را پس بدهند؟ به علت عدم توجه به جاده های برون شهری این منطقه به عنوان شاهراه ارتباطی، تصادفاتی رخ می دهد که انسان باید روزها در غم این هموطنان بسوزد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از زمان دولت احمدی نژاد برای طرح توسعه مسجد جامع بردسکن قول واگذاری ۲۰ قطعه زمین را به شهرداری دادند که تا کنون علیرغم پیگیری های صورت گرفته و قول های مدیران استانی و حتی کشوری، هیج سودی عاید شهرستان نشده است.
حجت الاسلام اسماعیل مروجی نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی بردسکن نیز در این همایش گفت: بردسکن خشک و کویری است و نمیشود ۶ ماه چاه موتورها خاموش باشد.
وی از کاهش دام در شهرستان از ۳۶۰ هزار راس به ۲۶۰ هزار راس به عنوان یک خطر نام برد و اظهار کرد: بعد از خاموشی چاه موتورها مردم از روستا به شهر مهاجرت می کنند.
مروجی خاطرنشان کرد: با داشتن ۲۸ هزار هکتار سطح زیر کشت شهرستان و تولید ۲۹ نوع میوه و محصول باغی، دارای مقام کشوری ویا استانی بوده ایم و امروز شاهد از دست رفتن این جایگاه هستیم.
انتهای پیام/۷۰۰۵۰