ظرفیت تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان به ١٠٠ هزار تن افزایش می یابد

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 18 دی 1399 - 14:59
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به توانمندی ها و استعداد های بخش کشاورزی تصریح کرد: سند توسعه تولید گوشت قرمز دراستان تدوین شده و تا ۵ سال آینده ظرفیت تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان به ١٠٠ هزار تن افزایش خواهد یافت وبا تحقق این مهم برای ٢٠ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
ظرفیت تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان به ١٠٠ هزار تن افزایش می یابد

به گزارش ایسنا نیکبخت در جلسه اقتصاد مقاومتی استان سیستان و بلوچستان که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزرای جهادکشاورزی و راه شهرسازی، استاندار، نمایندگان مردم سیستان درمجلس شورای اسلامی در زابل برگزار شد، گفت: کار اجرای فاز اول طرح آبرسانی ۴۶هزارهکتاری دشت سیستان روزهای پایانی خود را طی می‌کند و همزمان اجرای فاز دوم طرح آبرسانی نیز در حال اجراست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در مرحله دوم انتقال آب بالوله از محل حوضچه های پنج هکتاری تا مزارع کشاورزان است که در توسط نیروهای بومی در حال پیگیری است.

وی در ادامه بیان داشت: جنوب استان برای تولید میوه‌های گرمسیری شرایط ممتازی دارد.

نیکبخت افزود: کشور برای خودکفایی در تولید موز می‌تواند در سیستان وبلوچستان سرمایه‌گذاری کند و برای این منظور برنامه پنج ساله ای در سازمان جهادکشاورزی استان تدوین شده که سطح زیر کشت باغات موز را به ١٣ هزار هکتار و تولید موز را به ۶٠٠ هزار تن برسانیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: در این برنامه اشتغال زایی برای ٣٨ هزار نفر پیش بینی شده است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.