به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی پیامی درگذشت جهانگیر خسروشاهی، را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است: در روزهایی که یادآور روزگار روشن دمیدن سپیدهدم رهایی و بردادن باغ باور است، نوایی اندوهبار از کوچههای بیخبری کام دوستداران راستین ادبیات انقلاب را تلخ کرد.
سفر گزید از این کوچه باز همنفسی
جهانگیر خسروشاهی، این یاور فرزانه، فروتن و شریف فکرت و فرهنگ انقلابی ره کاشانه دگر گرفت و افروزه فرازمند دیگری در این گستره گهرخیز به خاموشی گرایید.
وداع این زخمدار بیقرار -که از طلیعه دهه شصت و ایام تحریر نفر پانزدهم تا واپسین سطرهایش برای اثری داستانی در باب علمدار رشید نینوا- با اندیشه استوار و خامه خوشخوانش در خدمت اسلام و انقلاب بود، سخت خسارتبار و جانگزاست.
در این میان آنچه مایه تسلای خاطر است، اینکه غروب آبی رود، طلایه پیوستن اوست به بحر مهر ناپیداکران ربوبی و سرآغاز تنعم او در روضه رضوان حضرت دوست.
امیدوارم که خداوند مهربان مجاهدتهای خالصانه و خاضعانه او با قلم و قدم را به قبول حسن بیاراید و سایه دیگر ساکنان اقلیم فضیلت و معرفت را مستدام دارد.
تسلای ما تداوم پویندگی قلمهای رشدیافته از راه خسروشاهی است
علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات نیز در پیامی درگذشت جهانگیر خسروشاهی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، در متن این پیام آمده است: سفر یکی دیگر از راویان فتح برای دلهایی که با روایت رشادتها و جانفشانیهای بزرگمردان و شیرزنان این سرزمین در دوران دفاع مقدس بالیدهاند، اندوهزاست.
هر چند به برکت بزرگانی چون زندهیاد جهانگیر خسروشاهی ادبیات فتح و مقاومت و به طور کلی ادبیات انقلاب اسلامی آنقدر بالیده است که راه روایتگران دوران شکوهمند دفاع مقدس همواره در دل تاریخ ادامه خواهد یافت.
تسلای ما در از دست دادن بزرگانی چون جهانگیر خسروشاهی تداوم پویندگی قلمهای پرورش یافته در راه روشن آنان خواهد شد بإذن الله.
درگذشت آن بزرگمرد متواضع و یار سید شهیدان اهل قلم را به خانواده گرامی، اهالی ادبیات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و دوستداران آن عزیز تسلیت گفته، برای او در جوار دوستان شهیدش غفران و رحمت الهی آرزو میکنم.
به گزارش ایرنا، جهانگیر خسروشاهی، نویسنده و پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی صبح دیروز (چهارشنبه، سیزدهم بهمنماه) در پی ایست قلبی درگذشت.
جهانگیر خسروشاهی ۱ آذر ۱۳۴۰ در روستای دهق شمال غرب اصفهان متولد شد. او خواندن و نوشتن را در مکتب آموخت و پس از دورهای تحصیل در مدرسه به حوزه وارد شد و تحصیلات حوزوی را ادامه داد.
خسروشاهی فعالیتهای فرهنگی خود را از ابتدای انقلاب اسلامی شروع کرد و از سال ۱۳۶۸ همکاری با حوزه هنری را آغاز کرد.
حضور در مجله سوره، دو دوره عضویت در شورای بررسی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، عضویت در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، همکاری با گروه تلویزیونی جهاد سازندگی و گروه تلویزیونی روایت فتح از جمله فعالیتهای او است