آغاز برداشت پیاز از ۹ هزار هکتار زمین های کشاورزی استان

خبرگزاری برنا شنبه 20 دی 1399 - 09:43
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان، از آغاز برداشت پیاز در سطح 9 هزار هکتار از اراضی این استان و پیش بینی تولید 409 هزار تن محصول خبر داد.
آغاز برداشت پیاز از ۹ هزار هکتار زمین های کشاورزی استان

به گزارش خبرگزاری برنا در  هرمزگان، سیدرضا امیری زاده گفت: سطح زیر کشت پیاز در استان هرمزگان9  هزار هکتار می باشد.

وی، عملکرد تولید پیاز در هر هکتار را 5/45 تن عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت 409 هزار تن محصول از مزارع استان هرمزگان برداشت و به بازار سراسر کشور ارسال شود.

امیری زاده ، زمان کاشت پیاز در استان را اواخر شهریور دانست و اظهار کرد: برداشت پیاز در استان از اوایل دیماه آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.

مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان ، خاطرنشان کرد: ارقام کشت شده پیاز در این استان از نوع تاکی، مینروا و ریوبراوو می باشد.

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.