به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمد یعقوب باقری در نشست شورای اسلامی استان و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری در زمینه زیرساختها و امکانات مسائل بسیاری دارد، بسیاری در کشور هنوز نمیدانند این استان در کدام قسمت از جغرافیای کشور وجود دارد که این نشان از ناشناخته بودن ما دارد و به همین دلیل این استان عقبتر از استانهای دیگر است.
وی با اشاره به عدم وجود بیمارستان در برخی از شهرستانها، خاطرنشان کرد: یکی از مسائل شهرستان خانمیرزا عدم وجود بیمارستان در این شهرستان است، علیرغم اینکه خیرین زمینی را برای ساخت بیمارستان به مدت دو سال است که اهداء کردهاند هیچ اقدام مثبتی در این خصوص انجام نشده است.
نماینده استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استانهای کشور گفت: با توجه به اینکه بیمارستان لردگان و بروجن در مسیر خانمیرزا بوده اما باید دقت داشت که فاصله این بیمارستانها از خانمیرزا در 50 الی 60 کیلومتری شهرستان خانمیرزا است، با این حجم از مراجعات کادر درمان توان رسیدگی به این تعداد افراد را ندارند.
فعالیت شبانهروزی مراکز بهداشتی روستایی ضرورت دارد
باقری با اشاره به زمانبر بودن احداث بیمارستان، بیان داشت: احداث یک بیمارستان پروسه زمانبری در طی 2 تا 4 سال است و باید واقع بین بود پس قبل از احداث بیمارستان در خانمیرزا، یک اورژانس تروما احداث شود چرا که میتواند به سوانح رانندگی و دیگر مشکلات کمک کند، این مرکز اورژانس تروما در خانمیرزا باری از دوش بیمارستان لردگان و علوم پزشکی بر میدارد.
نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان تصریح کرد: راه اندازی آزمایشگاه، سونوگرافی و ... با همکاری بخش خصوصی در خانمیرزا بسیار موثر است، شهر آلونی مرکز شهرستان خانمیرزا بوده که در چند سال گذشته بخش زایمان داشت اما متاسفانه غیرفعال شده است، انتظار میرود این بخش فعال شود.
باقری خاطرنشان کرد: چند روستای بزرگ از جمله جوانمردی، مرادان و ارمند در روستای خانمیرزا وجود دارد که دارای مراکز بهداشت هستند اما اگر به صورت شبانهروزی فعالیت کنند کمک شایانی به مردم است. استدعا میشود از نیروهای بومی در شبکه بهداشت و درمان خانمیرزا استفاده کرد که قطعا دلسوزی و آشنایی بیشتری با مشکلات دارند.
کمبود پزشک متخصص در بیمارستان اردل
سروش رییسی، رئیس شورای اسلامی شهرستان اردل نیز با اشاره به طرح توسعه بیمارستان امام رضا(ع) اردل، اظهار داشت: وقتی مردم از این طرح صحبت میکنند به عدم بودجه اشاره میشود که امید است این مسئله حل شود، بسیاری از بیماران بیمارستان شهرکرد از شهرستانها هستند، چه اشکالی دارد امکانات شهرستانها یک مقداری بیشتر باشد تا زحمت کادر درمان در مرکز استان کمتر شود.
وی با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بیمارستان اردل، افزود: کمبود پزشک متخصص از دیگر مسائل بیمارستان اردل است و انتظار داریم مسئله سی تی اسکن بیمارستان امام رضا(ع) اردل حل شود، عدم وجود فضای مناسب هم از دیگر مشکلات این بیمارستان است.
نیاز مبرم شهرستان کوهرنگ به چند آمبولانس
رسول غیبی حاجیور، رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ در این نشست اظهار داشت: شهرستان کوهرنگ در حوزه بهداشت و درمان با مشکلاتی مواجه بوده از جمله صدور پروانه بهرهبرداری بیمارستان امام سجاد(ع) کوهرنگ علیرغم اینکه این بیمارستان به طور شبانه روزی در حال خدمت رسانی است.
وی افزود: ساختمان شبکه بهداشت شهرستان کوهرنگ پیشرفت خوبی داشته است اما به دلیل عدم بودجه، شبکه بهداشت در بیمارستان امام سجاد سکونت دارد و بیش از 60 درصد ساختمان بیمارستان را اشغال کرده است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ خاطرنشان کرد: با توجه به وسعت شهرستان کوهرنگ و پراکندگی روستاهای آن، این شهرستان نیاز مبرمی به چندین دستگاه آمبولانس دارد که باید فکری جدی به حال این وضعیت شود.
لزوم وجود خانه سلامت در تنها مرکز توریستی بزرگ استان
محمود بهارلویی، نماینده شهرستان بن در شورای اسلامی استان اظهار داشت: در شهرستان بن عدم دستگاه سونوگرافی، کارشناس رادیولوژی، عدم وجود آزمایشگاه مرکزی دولتی مردم را دچار مسئله کرده است، مرکز توریستی شیدا تنها مرکز توریستی بزرگ استان چهارمحال و بختیاری باید دارای خانه سلامت باشد، زمین در اختیار علوم پزشکی قرار میگیرد و انتظار است این خانه سلامت ایجاد شود.
وی افزود: در یانچشمه دندانپزشکی است اما پزشک کار خود را انجام نمیدهد، با توجه به توریستی بودن روستای بارده نیاز به پایگاه اورژانس در آن منطقه است تا مسئلهای در این زمینه نباشد.
مراکز درمانی مرکز استان نیز دچار محرومیت است
ارسلان خالدیفر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه این نشست اظهار داشت: نباید دست از مطالبهگری برداشت اگر پیگیری مستمر باشد قسمتی از خواستهها خواهیم رسید، دانشگاه علوم پزشکی خود دارای مشکلات متعددی از جمله 580 میلیارد تومان بدهی، کمبود پزشک، وجود نیرو بدون مجوز، کمبود آمبولانس به دلیل تحریمها و ... است.
وی بیان کرد: یک سری از مشکلات بیان شده پیگیری خواهند شد اما متاسفانه منابع کم و عقب ماندگی تاریخی زیاد استان چهارمحال و بختیاری کار را مشکل کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: بیمارستان هاجر شهرکرد هم محروم است و این محرومیت تنها متعلق به نقاط دور دست استان نیست بلکه مرکز استان هم دچار این مسئله است، سعی میشود نگاه ویژه به تمامی مناطق داشت و تنها به یک منطقه توجه نکردند تا مشکلات حل شوند.
انتهای پیام/7540/ش