گروه استانها- در آستانه فرا رسیدن بهار جمعی از مردم بجنورد در رسمی سنتی و قدیمی با برپایی دیگهای بزرگ اقدام به پخت سمنو کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ در آستانه فرا رسیدن بهار جمعی از مردم بجنورد در رسمی سنتی و قدیمی با برپایی دیگهای بزرگ اقدام به پخت سمنو کردند.
سمنو غذای مقوی و سنتی ایرانیان از دیرباز تاکنون است که گندم ماده اولیه این غذا است. این غذای محبوب هر ساله و در آستانه بهار طبیعت در بیشتر مناطق کشور طبخ شده و زینتآرای سفرههای هفت سین است.
شهر درق از توابع استان خراسان شمالی٬ پایتخت سمنوی ایران است و در دهه پایانی ماه اسفند این شهر به بزرگترین آشپزخانه سمنوی ایران تبدیل میشود.
انتهای پیام/311/ح
منبع خبر "
خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.