سیدشبر موسوی از وجود ۲۰۵ واحد مرغداری گوشتی مجاز در شهرستان نکا یاد کرد و در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون ۲۶ هزار تن مرغ گرم آماده طبخ با جوجه ریزی ۲ میلیون و ۹۷۰ هزار قطعه ای در مرغداری های این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند.
موسوی با اشاره به اینکه افزایش دوره پرورش مرغ از ۴۵ روز به بالاتر سبب افزایش مصرف دان و هزینههای تولید می شود، افزود: فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی است.
وی در پایان تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب مرغ بر روی بسته بندی کشتارگاهها الزامی است.
انتهای پیام