حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز یکشنبه در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری افزود: انتظار میرود این ستاد همواره در صحنه و میدان حضور داشته باشد چرا که اقدام این ستاد در عرصه پیشگیری قابلتوجه است و پیشگیری از به وجود آمدن آسیبها و مشکلات میتواند مصونیت لازم را در جامعه ایجاد کند.
وی بر لزوم توجه به گزارشهای ارسالی به ستاد و بیان تذکرات به موقع و بهجا تاکید و تصریح کرد: لازم است تمامی دستگاهها و افراد با فعال کردن کمیتههای کارشناسی و پاسخگویی به مکاتبات و درخواستها به یاری دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیایند و هر آنچه میتوانند آن را تقویت کند، متاسفانه گاهی مواقع برخی افراد نغمهخوان علیه ستاد میشوند که این جفایی در انجام فریضه است.
نکونام یادآور شد: اگر جایگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کمرنگ شود امکان دارد آسیبی متوجه انقلاب اسلامی شود و کار اصلی ستاد این است که این امر الهی را زنده و پویا نگه دارد.
امامجمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه اعضای ستاد با انگیزه در صحنه حاضر شوند و دبیرخانه را یاری دهند، اظهار داشت: دبیرخانه نیز باید اهداف ستاد را با جدیت و به طور مستمر دنبال کند.
نکونام در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع حجاب و ورود مقام معظم رهبری به این مقوله افزود: برخی می خواهند اصل حجاب را زیر سوال ببرند و آن را به عنوان یک ارزش نادیده بگیرند، اما مقام معظم رهبری با تاکید بر ارزشی بودن حجاب و با استناد به فرمان امام راحل (ره) برخورد با بیحجابی را مهم دانستند.
وی موضوع دوم در رابطه با حجاب را برخوردهای افراط گونه با آن بیان کرد و گفت: طوری رفتار میشود که گویا همه فساد در بیحجابی است و دیگر مسائل اشتباه در بحث سیاسی، اقتصادی، تعرض به بیتالمال و کمکاریها نادیده گرفته شود، در هر حال افراط و تفریط غلط است و ارزش حجاب نباید نادیده گرفته شود.
امامجمعه شهرکرد همچنین از ستاد امر به معروف و نهی از منکر خواست تا در صورت ارائه گزارشی درباره مسائل، موضوع با دعوت از متولیان و مسوولان مورد بررسی قرار گیرد تا با هماهنگی ایجاد شده، اقدام صحیح در پیش گرفته شود.
تشکیل کمیتههای کارشناسی امر به معروف و نهی از منکر برای پیگیری گزارشهای دریافتی
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به دریافت گزارشهای مردمی درباره مشکلات کاری دستگاههای اجرایی و مسائل فضای مجازی گفت: نیاز است کمیتههای کارشناسی به منظور اقدام تخصصی و بررسی دقیق این گزارشها تشکیل شوند که با تصویب اعضای ستاد برای راهاندازی این کمیتهها به زودی اقدام میشود.
حجتالاسلام ابوالفضل احمدی با بیان اینکه دستگاههای عضو ستاد میتوانند حداکثر تا ۱۵ اردیبهشت سال آینده، برنامههای پیشنهادی خود را در حوزههای درونسازمانی و عموم مردم به دبیرخانه ارائه دهند، یادآور شد: برنامههای پیشنهادی پس از تصویب در نشستهای سال آینده ستاد که هر سه ماه یکبار برگزار خواهد شد، بررسی و مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی در ادامه به اختصاص ۱۰ درصد از مجموع تابلوهای تبلیغاتی شهری و بینراهی استان به انعکاس محتوای متناسب با امر به معروف و نهی از منکر اشاره و تصریح کرد: در این باره با همکاری دفتر امور شهری و شوراها پیگیریهایی انجام شد و تاکنون پنج شهرداری از جمله شهرداری گندمان، لردگان، شلمزار، اردل و طاقانک آمادگی خود را برای این کار اعلام کردهاند.
احمدی به تدوین طرحهای اجرایی حجاب و عفاف در ادارات و شورای امر به معروف و نهی از منکر محلات با محوریت مساجد نیز اشاره کرد و افزود: این طرحها به زودی برای اجرایی شدن در سال آینده به دستگاههای مربوطه ابلاغ میشوند.
لزوم پیگیری اعتبارات ملی برای احداث ساختمان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست گفت: اعتبار مورد نیاز برای احداث ساختمان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به علت مهیا نبودن برخی شرایط همچون زمین و مجوزهای ساخت و ساز تاکنون اختصاص نیافته است.
علی شهریارپور با اشاره به محدودیت منابع استانی و اختصاص ۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات تعمیر و تجهیز به ستاد در سال جاری افزود: لازم است برای احداث ساختمان ستاد، اعتبارات ملی پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، در نشست ستاد امر به معروف و نهی منکر طرح پیشنهادی صدور کارتهای تذکر لسانی برای آمران به معروف و ناهیان از منکر نیز مورد بررسی قرار گرفت. ارائه گزارش برخی دستگاههای عضو در رابطه با اقدامات انجام شده در راستای اهداف ستاد و تدوین بسته آموزشی پیشرفت در گام دوم انقلاب ویژه کارمندان نیز از دیگر موارد مطرح شده در این نشست به شمار میرود.