بیش‌از ۲ هزار خانوار خاشی فاضلاب خود را در معابر رهاسازی می‌کنند

ایرنا چهارشنبه 17 فروردین 1401 - 10:59
زاهدان- ایرنا- مدیر شبکه بهداشت و درمان خاش سیستان و بلوچستان گفت: رهاسازی فاضلاب از معضلات شهری و روستایی این شهرستان بوده و متاسفانه بیش‌از ۲ هزار خانوار با وجود داشتن چاه نسبت به رهاسازی فاضلاب در معابر عمومی اقدام می‌کنند.
بیش‌از ۲ هزار خانوار خاشی فاضلاب خود را در معابر رهاسازی می‌کنند

 دکتر رضا کُرد روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: رهاسازی فاضلاب علاوه‌بر بد منظر شدن محیط زندگی، سبب شیوع و بروز بیماری‌های واگیر، خسارات به زیرساخت‌ها و مبلمان شهری می‌شود.
وی بیان کرد: رهاسازی فاضلاب به عنوان جرم و تهدیدی جدی در سلامت شهروندان موضوع مهمی است و ساماندهی این امر مداخله و همکاری ادارات متولی با مرکز بهداشت و همراهی ویژه مردم را می‌طلبد.
مدیر شبکه بهداشت خاش ادامه داد: اقداماتی در این خصوص از جمله شناسایی، تذکر، معرفی به مراجع قضایی از طرف مرکز بهداشت انجام شده که تاکنون با وجود تلاش های همکاران بهداشت محیط نتیجه‌ای مطلوب در برنداشته است. 
وی بیان کرد: حلقه مفقوده این معضل دخالت سایر ادارات و استفاده از قوه قهریه بوده و موضوع رهاسازی فاضلاب در جلسات متعدد کارگروه سلامت و امنیت غذایی و کمیته های تخصصی فاضلاب شهری مطرح شده، اما همکاری و مساعدت از طرف ادارات دیگر به طور مطلوب صورت نگرفته است.
کُرد گفت: جلوگیری از رهاسازی فاضلاب عزم جدی (مردم) و ادارات ذیربط (شهرداری، شورای شهر، آب و  فاضلاب، محیط زیست، فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز بهداشت، فرماندهی انتظامی و دادستانی شهرستان) را می طلبد که متاسفانه این اقبال تاکنون در شهرستان دیده نشده است.
به گزارش ایرنا رهاسازی فاضلاب شهری از معضلات همیشگی و دغدغه‌های مهم شهروندان خاش سیستان و بلوچستان بوده که چهره محیط زیست را تخریب کرده و همواره سبب رنجش مردم شده است.
رهاسازی فاضلاب، زباله و نخاله های ساختمانی از سالهای دور تاکنون در سطح معابر و حاشیه رودخانه های شهر خاش چهره ای نازیبا و چشم اندازی زشت به این شهر بخشیده و بسیاری از مردم را در رنج قرار داده است.
رعایت نکردن اصول بهداشتی و فرهنگ شهرنشینی از سوی برخی شهروندان صدمات زیادی به محیط زیست و چهره شهر وارد کرده بطوریکه بعضا بوی متعفن ناشی از رهاسازی فاضلاب از سوی برخی اماکن کسب و منازل مسکونی در جوی‌ها، معابر و روخانه های داخل شهر بسیاری از مردم را نگران سلامت خود و خانواده شان کرده است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.