تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است

ایرنا شنبه 27 فروردین 1401 - 08:07
زاهدان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران سیستان و بلوچستان گفت: هشت واحد مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی طی ۲ سال گذشته با سرمایه‌گذاری۴٢٠ میلیارد ریال در این شهرستان ساخته شده و میزان تولید گوشت مرغ از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به سه هزار و ٨۵٠ تن افزایش یافته است.
تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است

محمد حنیف سپاهی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم‌اینک به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه‌ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.

وی با بیان اینکه با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری شاهد رشد ۲ برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در سیب و سوران هستیم افزود: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در این شهرستان ادامه دارد بگونه‌ای که هم‌اینک ٢٢ واحد مرغداری جدید در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ساخت ١٢ واحد دیگر نیز شروع خواهد شد.

به گزارش ایرنا سیب و سوران از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله ۳۷۰ کیلومتری زاهدان مرکز این استان واقع شده است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.