خلال پلو چگونه تهیه می شود؟

اقتصاد آنلاین دوشنبه 29 فروردین 1401 - 12:05
تمام شهرهای ایران و به طور کلی در تمام کشورها، غذاهای محلی و خاصی وجود دارد که باب طبع مردمان آن ناحیه و منطقه خاص می باشد. غذای خلال پلو نیز از این مستثنی خارج نمی باشد. به گزارش اقتصادآنلاین؛ خلال پلو یکی از غذاهای محلی شهر دامغان، استان سمنان ایران می باشد که البته این منطقه و خطه ایران در طبخ انواع غذاهای خاص و متمایز بسیار غنی و منحصر به فرد می باشد. البته قابل ذکر است که به دلیل شهرت این غذا شاهد طبخ آن در اقصی نقاط شهرهای ایرانی هستیم. به همین دلیل شاید در مسافرت های خود به شهرهای دیگر ایران این غذا را نیز جز لیست منوهای رستوران های مختلف دیده باشید. چرا که خیال پلو نه تنها در دامغان و سمنان؛ بلکه در سایر شهرهای دیگر ایران نیز با همان طعم لذیذ و خوشمزه آن طبخ می‌ شود و تمام افراد با امتحان آن جزو طرفداران این غذای محلی و خوشمزه خواهند شد.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ خلال پلو یکی از غذاهای محلی شهر دامغان، استان سمنان ایران می باشد که البته این منطقه و خطه ایران در طبخ انواع غذاهای خاص و متمایز بسیار غنی و منحصر به فرد می باشد.

البته قابل ذکر است که به دلیل شهرت این غذا شاهد طبخ آن در اقصی نقاط شهرهای ایرانی هستیم. به همین دلیل شاید در مسافرت های خود به شهرهای دیگر ایران این غذا را نیز جز لیست منوهای رستوران های مختلف دیده باشید. چرا که خیال پلو نه تنها در دامغان و سمنان؛ بلکه در سایر شهرهای دیگر ایران نیز با همان طعم لذیذ و خوشمزه آن طبخ می‌ شود و تمام افراد با امتحان آن جزو طرفداران این غذای محلی و خوشمزه خواهند شد.

می توانید این غذای خوشمزه را برای انواع مراسم ها و مجلس های خود آماده کنید و یک غذای خوش آب و رنگ و با تزئین خاص و فوق العاده ای که دارد یک غذای عالی با نقاشی منحصر به فرد را برای میز پذیرایی خود تدارک ببینید. چرا که وجود انواع خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتقال، خلال هویج، زعفران و گوشت در این غذا با رنگ های متمایزی که برای تزیین این غذا ایجاد می ‌کند، یک غذای خوش آب و رنگ و متمایز را به دنبال خواهد داشت.

مواد لازم

    برنج: ۳ پیمانه

    خلال بادام: ۱۵۰ گرم

    خلال پسته: ۵۰ گرم

    خلال هویج: ۱۵۰ گرم

    خلال پرتقال: ۴۰ گرم

    گوشت: ۲۵۰ گرم

    پیاز متوسط: ۱ عدد

    شکر: ۷۰ گرم

    روغن مایع: ۱۵۰ گرم

    آب: نصف پیمانه

    زعفران: ۱ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

خلال پرتقال را با یک پیمانه آب در ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید.

    بعد از جوشیدن، آن را آبکش کنید و ۲ بار این کار را انجام دهید.

  برای مرتبه چهارم خلال پرتقال، شکر، کمی آب و زعفران را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از جوشیدن و غلیظ شدن زیر حرارت را خاموش کنید.   سپس خلال بادام را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید.برای آماده کردن خلال پسته نیز فقط لازم است که با ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و بعد آبکش کنید.   در آخر نیز خلال هویج را نیز در آب خیس کنید و با روغن، کمی تفت دهید.

    گوشت را چرخ کنید و سپس در یک ظرف به همراه پیاز رنده شده و ادویه ها کامل مخلوط کنید و ورز دهید.

   سپس از مواد گوشت به اندازه یک قاشق برداشته و به شکل گردو به شکل قلقلی های کوچک درست کنید و در ماهی تابه سرخ کنید.

    در یک قابلمه کمی آب بریزید و کوفته های گوشت آماده شده را در داخل آن ریخته و بگذارید بپزند.

   برنج را نیز آماده کرده و بعد از دم کشیدن در دیس بکشید.

   کوفته ‌ها و خلال های آماده شده را بر روی برنج ریخته و تزئین نمایید.

منبع: پارسینه

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.