به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، گردشگری سلامت، از جمله حوزههای موردتوجه در جزیره کیش برای جذب گردشگر و همینطور تبدیل این منطقه به نمونهای در کشور همواره مورد بحث بوده است.
تولید نان سالم در اشکال مختلف به شیوه ارگانیک، از حدود ده سال پیش در جزیره، علاوه بر تامین نیازهای ساکنین آن، با رویکرد تبدیل این محصولات به یکی از سوغات کیش مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرعامل این کارگاه که در جزیره به تولید دستی این محصولات سالم و ارگانیک میپردازد، در مصاحبه با تسنیم، اظهار داشت: در ابتدا تولید نانهای فانتری و معمولی، در خط تولید این کارگاه قرار داشت، اما بعد از رویکرد جهانی به نانهای خمیر ترش، و تحقیقات فراوان از حدود یک سال پیش، موفق به وارد کردن این علم به جزیره شدیم.
نانهای ترش، از جمله محصولات این کارگاه میباشد که تولید آن به صورت دستی و ارگانیک، بهخاطر سالم بودن، علاوه بر زمان زیادی را صرف، و هزینه بیشتری را به جهت آرد چاودار تحمیل میکند اما به جهت احترام به حقوق مصرفکننده، سعی شده است که کمترین میزان ممکن تفاوت قیمت را با نانهای محلی داشته باشد.
مدیر این کارگاه، خرید و مصرف نانهای کامل و سالم را که بدون بهبوددهنده، مایعخمیر، شکر، روغن و بهصورت کاملاً ارگانیک تولید و عرضه میشود، سرمایهگذاری در سلامت و اقتصاد دانست و اظهار کرد: در تولید نانهای ارگانیک، به سلایق و ذائقههای مختلف توجه شده و طعمهای مختلفی مانند، سبزیجات، سیر و زیتون برای آن در نظر گرفته شده است.
وی افزود: جز خمیر ترش، هیچ افزودنی دیگری در این محصول به کار نمیرود و پروسه تولید آن بیش از 20ساعت زمان میبرد.
تولیدکننده و واردکنندهی علم تولید نان خمیر ترش در ایران، ادامه داد: پخت این نوع نان، خاص بوده و باید دارای کفی سنگی باشد.
مدیرعامل این شرکت، با تاکید بر بهرهگیری این کارگاه از متخصصین و زبدهترین نانوایان و با اشاره به مدت زمان طولانی پخت نان خمیر ترش، تصریح کرد: این نان بیش از 15 روز ماندگاری دارد، و نه در طولانی مدت نه بیات میشود و نه کپک میزند.
همچنین نانوای نان خمیر ترش در این کارگاه اظهار کرد: این نان ارگانیک، بر پایه باکتریهای بروبیوتیک که نقش بهسزایی در سلامت معده و بدن دارند، تولید میشوند و برخلاف نانهای دیگر که بهخاطر داشتن اسیدفیتیک، املاح و ویتامینهای غذاهای دیگر را دفع میکنند، به خاطر تجزیه این اسید در فرایند طولانی پخت به جذب ویتامین در بدن کمک میکند.
وی ادامه داد: باکتریهای پروبیوتیک، با جذب کامل آنچه مصرف کردهایم، باعث سیری زودهنگام و جذب کامل میشود و شاخص گلیسیرین و قند خون را در بدن تنظیم میکند و با رقیق کردن خون و افزایش گلبولهای سفید، سلامتی و ایمنی بدن را بالا میبرد و به تنفس پوستی نیز کمک میکند.
او تاکید کرد: این نان، با افزایش باکتریهای مفید روده و معده، با میکروبها و باکتریهای مضر، مقابله کرده و مانع نفخ و ریفلاکس معده میشود.
در این کارگاه که تمام تجهیزات خود را از کشورهای فرانسه و ایتالیا که مهد تولید نان هستند، وارد کرده است؛ برای پخت نان، از آردهای چاودار و گندم کامل استفاده میشود.
مدیرعامل این نانوایی در پایان با تاکید بر اهمیت خرید نان تازه، و جلوگیری از هدررفت نان بهعلت بستهبندی آنها و عرضه در سوپرمارکتها از راهاندازی شعبه جدید این کارگاه با کارآفرینی برای بیش از 15 نفر که عموم آنان را بانوان تشکیل میدهند، خبر داد و گفت: این شعبه به صورت 24 ساعته در خدمت کیشوندان و گردشگران میباشد.
انتهای پیام/7558/ ت