رضا نصیری فرماندار گناباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهارداشت: طی روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه سیل شهرستان گناباد را فرا گرفت و خسارتهایی در این شهرستان به بار آورده است.
وی ادامه داد:در تمام مدت بارندگی در شهرستان تیمهای خدمات رسان در وضعیت آماده باش بوده و تلاش کردیم تا میزان خسارت به کمترین مقدار برسد و سیلاب مدیریت شود.
فرماندار گناباد خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز در اردیبهشت ماه این شهرستان درگیر سیل بوده که برخی از قنوات همچنان بر اثر سیل گذشته مسدود است و نیازمند لایروبی تا رسیدن به میزان آب دهی لازم هستیم.
نصیری درباره میزان خسارتهای وارد شده و پیگیریها برای جبران خسارتها بیانکرد: در مجموع 107 میلیارد تومان خسارت به شهرستان گناباد وارد شد که در سطح استان با دیدارهایی که معاونین استانداری و مدیرکل مدیریت بحران داشته ایم تمامی راهکارها مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: ما از مقامات استانی و کشوری درخواستهایی مانند مرمت بندهای خاکی حوزه آبخوانداری بخش کاخک، اجرا و بازسازی پل های تخریب شده ،مرمت قنوات مسدود شده، تامین اعتبار لایروبی رودخانهها، تامین اعتبار بازنگری ضوابط حریم و بستر رودخانهها و تامین اعتبار مطالعه و اجرای پروژههای پخش سیلاب در شهرستان را داشته ایم.
فرماندار گناباد خاطرنشان کرد: بررسیهای میدانی را نیز در خود شهرستان داشته ایم و در جلسه ای که با حضور دادستان شهرستان نیز برگزار شده تصمیم گرفتیم که به ترمیم فوری بندسارها ، شروع مطالعات احداث سیل بندهای جدید پرداخته شود و از شهرداری خواسته ایم طرحی برای جمعآوری آب های روان ارائه کند.
مرتضی امیری، دادستان گناباد نیز که موضوع سیل گناباد را در قالب ترک فعل مدیران در حال بررسی دارد نیز بیان کرد: منافع عمومی برای سیستم قضایی خط قرمز است و در صورت کوتاهی یا تخلفی بدون نگاه به مسئولیت و جایگاهها با آن برخورد صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در بررسیهای میدانی که داشته ایم قابل مشاهده بودکه ساخت و سازهای غیر مجاز در مسیر رودخانهها و سازههای غیر مقام بندسارها بر میزان خسارتها افزوده است.
دادستان گناباد تاکید کرد: به علت ترک فعل برخی دستگاهها و توجه نداشتن آنان به انجام وظایفشان، بعد از گذشت یک سال، وقوع سیلاب در یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه جاری خسارتهای زیادی به مردم و بخشهای گوناگون و مزارع کشاورزی وارد کرد.
براساس پیگیری خبرنگار تسنیم در شهرستان گناباد به محصولات باغی بخش کاخک این شهرستان 100 درصد خسارت وارد شده و مزارع زراعی نیز با خسارت 90 درصدی روبه رو بوده است و از سویی دو قنات در این شهرستان مسدود و چند قنات خسارتهایی را دیده اند و برخی مزارع نیز خسارت دیده و در حوزههای زیر ساختی نیز براثر سیل تخریبهایی صورت گرفته است.
انتهای پیام/281/ی