به گزارش خبرنگار ایرنا، در این برنامه معنوی امام جمعه موقت گناوه، رئیس و معاون و استادان دانشگاه آزاد و رئیس و نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان گناوه حضور داشتند ، دانشجویان پسر و دختر از نزدیک با خاطرات و واقعیتهای ناگفتهای از زندگی این شهید با زبان برادرش، مسئول کمیته روایان سپاه انصارالحسین (ع) و همرزمانش آشنا شدند.
یاسین شادمانی برادر این شهید والامقام با ابراز خرسندی و تقدیر از متولیان و حضور دانشجویان گفت: بسیار خوشحال و خرسند شدیم که شما در بین خانواده ما حضور یافتید.
وی افزود: آشنایی با سیره و رفتار و الگوپذیری از شهدا در برهه کنونی که نظام و انقلاب مورد بمباران رسانههای بیگانه و معاند قرار گرفته است، بسیار مهم و ضروری است.
این برادر شهید بیان کرد: شهدا برای تثبیت و بقا و پیشبرد اهداف عالیه نظام و انقلاب جان خود را فدا کردند و ما باید دنباله رو آنها باشیم.
شادمانی در این دیدار به بیان خاطراتی از برادر خود پرداخت و گفت: برادرم در قبل و بعد از انقلاب و شروع جنگ تحمیلی همواره در مسیر نظام و ولایت و دفاع از اسلام گام برمی داشت و لحظه ای در این راه درنگ نکرد.
برادرم از خصلت و ویژگی های خاصی از جمله در اخلاق و رفتار و ایثارگری و از استعداد خارق العادی برخوردار و در خانه و جامعه نمونه بود که برای گفتن آنها زبانم قاصر است.
کمک به مادر در خانه، احترام به معلم و استاد ، کمک به محرومان، ایثار و فداکاری در جبهه و یاری رسانی به رزمندگان و مجروحان از عمده خصلتهای برادرم بود.
برادر شهید شادمانی و رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: برادرم پنج بار به جبهههای حق علیه باطل اعزام شد و در آخرین مرتبه که می دانست شهید میشود، از تمام خانواده و بستگان خداحافظی کرد.
وی ادامه داد: بردارم در حین گذراندن دوره تحصیلی دانشگاهی در یزد، به جبهه های حق علیه باطل با پای خود اعزام شد و در عملیات کربلای ۵ با قایق در حین انتقال مجروحان زیر آتش سخت دشمن توسط بالگرد رژیم بعثی با کالیبر مورد هدف قرار گرفت و به آرزوی خود که شهادت بود، رسید.
امام جمعه موقت گناوه هم بیان کرد: عزت و اقتداری که نصیب کشور و ملت شده و همچنان استمرار دارد مرهون و مدیون خون شهدای امثال شهید شادمانی است.
حجت الاسلام علی عابدی افزود: وظیفه ای که در این برهه که شهدا برای ما گذاشتند، جهاد کبیر همان جهان تبیین است و رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تاکید کردند.
وی اظهارداشت: مهم ترین محور جهاد تبیین، اهتمام به جهاد اعتقادات و باورهای دینی است که دشمن در نوک حملات خود قرار داده است.
وی بیان کرد: اگر جهادد تبیین صورت نگیرد، شهدا در پیچ و خم زندگی ما فراموش خواهند شد.
حبیب بحرپیما مسئول کمیته روایان سپاه انصارالحسین (ع) گناوه با بیان خاطراتی از دوران حضور در جبهه و همرزمی خود با شهید شادمانی اظهارداشت: جامعه در برهه کنونی نیاز مبرم به شهیدپژوهی دارد.
وی اظهارداشت: در طول ۴۰۰ سال گذشته به خاک کشورمان چندین بار تعرض شد و در هر مقطع آن بخشی از میهن جدا شد اما تنها در دفاع مقدس ، دشمن نتوانست یک وجب آن را با حماسه آفرینی های رزمندگان اسلام تصرف کند.
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی گناوه گفت: این دانشگاه در طول سال برنامه های مختلفی ارتباط با خانواده شهدا و ایثارگران در دست اجرا دارد و این برنامه نیز برای نخستین بار پس از مشورت با هیات رئیسه این مرکز برای دانشجویانی که در رشته دفاع مقدس تحصیل می کنند ، تدارک دیده شده است.
استاد محمود صفایی که همرزم شهید شادمانی بوده است، افزود: باتوجه به اینکه دانشجویان در این درس، با جانفشانی و عملیات های رزمندگان در کتاب به صورت تئوری آشنا شدند، تصمیم گرفتیم که آنها را با خانواده شهدا پیوند بزنیم تا از نزدیک در جریان خاطرات و رشادت های شهدا و عملیات های دوران دفاع مقدس قرار گیرند.
در پایان این برنامه معنوی، از خانواده شهید جواد شادمانی تجلیل شد.
شهید جواد شادمانی در سن ۲۰ سالگی در بیست و چهارم دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ به درجه رفیع شهادت نایل شد و پیکر پاکش در گلزار شهدای گناوه به خاک سپرده شد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر ۲۳۰ شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم میهن و انقلاب کرده است.