سید جلال سید محمدی در جلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان صومعه سرا اظهار داشت: با اجرای طرح هدایت (هردانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس، یک مدرسه) ظرفیت خیرین در جهت تامین تبلت وگوشی همراه متمرکز شده دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون با استفاده از ظرفیت خیران ۳۰تبلت وگوشی همراه دراختیار دانش آموزان محروم شهرستان قرار گرفته است، افزود: برطرف کردن نیازهای آموزش و پرورش در واقع سرمایه گذاری برای آینده ای بهتر است از این رو همه دستگاه ها باید در حد توان برای رفع مشکلات موجود همکاری کنند.
وی در ادامه از کسب رتبه برتر شورای آموزش وپرورش صومعه سرا در گیلان خبر داد وافزود: اختیارات این شورا وسیعتر و بیشتر از خروجی فعلی آن است و باید تلاش بیشتری انجام و از ظرفیتهای شورا به نحو مطلوبتری استفاده شود.
وی افزود: باید واگذاری مدارس تخریبی دراین شهرستان به بخش خصوصی با اولویت ایجاد اشتغال باشد.
مدیر آموزش وپرورش صومعه سرا به روند فرآیند آموزش به دانش آموزانی که دسترسی به آموزش مجازی ندارند، پرداخت و یادآورشد: با بکارگیری روش های مختلفی چون بسته آموزشی، راهبران و راهنمایان آموزشی به صورت حضوری ضمن رعایت پروتکل بهداشتی این دانش آموزان زیر پوشش تحصیلی قرارگرفتند.
حسین بالو اظهارداشت: تمام تلاش آموزش و پرورش از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون معطوف به جا نماندن حتی یک دانش آموز ازکلاس درس و تولید محتواهای آموزشی کیفی است.
وی در ادامه افزود: در صورت بازگشایی مدارس ضوابط و شرایط ستاد ملی کرونا اجرا خواهد شد.
وی گفت : بازگشایی مدارس در روستاها و مدارس کم جمعیت با استقبال روبرو خواهد شد از این رو رعایت پروتکل های بهداشتی ضدعفونی در اولویت قرار دارد.
در این جلسه از اعضای شورای آموزش وپرورش صومعه سرا بخاطر کسب رتبه برتر در گیلان تجلیل شد.
شهرستان صومعه سرا با ۱۳۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
هم اکنون حدود ۱۵ هزار دانش آموز در۱۵۷ مدرسه در مقاطع مختلف صومعه سرا تحصیل می کنند و ۴۲۰۰ دانش آموز در ۶۱ مدرسه منطقه تولمات این شهرستان مشغول به تحصیل هستند.