محمدعلی صلواتی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: تردد خودروهای ورودی به جادههای شریانی مُجهز به ترددشمار برخط(آنلاین) در استان از یازدهم تا پانزدهم خرداد امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۹ درصد افزایش یافت و بر اساس آمار ثبت شده توسط سامانههای ترددشمار، در این ایام ۵۰۳ هزار و ۸۰۷ دستگاه خودرو به استان وارد و ۵۱۹ هزار و ۸۱۰ خودرو از استان خارج شد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان اظهار داشت: تعداد خودروهای ورودی و خروجی به استان در این مدت نسبت به سال قبل از آن به ترتیب ۴۷ و ۵۳ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: محورهای گلپایگان - دهق (خنداب)، انارک - جندق (جندق - سهراه جندق)، دهق - گلپایگان(خنداب)، جندق - انارک (سهراه جندق - جندق)، سجزی - نائین (جنب توزین)، نائین - سجزی (جنب توزین)، داران - چادگان، شهرضا - اصفهان، سمیرم - یاسوج(سهراهی پاتاوه) و شهرضا - اصفهان (روبروی wim) بعنوان ۱۰ محور با بیشترین درصد تردد در این ایام در استان محسوب میشوند.
صلواتی خاطرنشان کرد: همچنین محورهای بهارستان - اصفهان، اصفهان - بهارستان، آزادراه اصفهان - زرین شهر(فلاورجان)، آزادراه زرین شهر - اصفهان(فلاورجان)، اصفهان - زرینشهر (فولادشهر)، نجفآباد - تیران، اصفهان - شهرضا (سهراهی مبارکه)، زرینشهر - اصفهان (فولادشهر)، شهرضا - اصفهان (سهراهی مبارکه) و شاهین شهر - مورچه خورت(جنب WIM) بعنوان ۱۰ محور با بیشترین درصد تخلف سرعت هستند.
وی با بیان این که در تعطیلات نیمه خرداد ۲۳ درصد خودروها از یک تا ۲ روز، ۱۵ درصد از ۲ تا ۳ روز و ۱۰ درصد از ۳ تا ۴ روز در استان اقامت داشتهاند، بیان کرد: استانهای تهران، فارس و چهارمحال و بختیاری و قم، بیشترین سهم را در میان مسافران وارد شده به استان اصفهان داشتند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان بیان کرد: استانهای تهران، فارس و چهارمحال و بختیاری، یزد و قم، بیشترین سهم را در میان مسافران وارد شده به استان اصفهان داشتند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان اصفهان فعالیت میکنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل میشوند.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حملونقل، رتبه اول کشور را دارد.
۴۵۹ شرکت حملونقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۳۱ پایانه حمل مسافر، ۱۲ مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۵۴ مجتمع بینراهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند.