فعالیت بزرگترین سایت پرورش میگوی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

ایرنا چهارشنبه 25 خرداد 1401 - 09:10
گناوه - ایرنا - رئیس اداره شیلات گناوه گفت: با تکمیل زیر ساخت‌ها، مرحله نخست ذخیره سازی بچه میگو در ۱۵۰ هکتار از شهرک شیلاتی رودشور شمالی بندرریگ این شهرستان به عنوان بزرگترین سایت پرورش میگوی کشور آغاز شد.
فعالیت بزرگترین سایت پرورش میگوی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

سهراب ملایی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: تامین بچه میگوی مورد نیاز برای ذخیره سازی در سه طرح توسط پرورش دهندگان انجام شده است و انتظار می رود با ذخیره سازی در هفته جاری زمینه تولید ۷۷۰ تن میگو در این سایت در سال جاری فراهم شود.

وی اظهارکرد: درصورتیکه شبکه برق داخلی شهرک شیلاتی رودشور کامل انجام می‌شد تعداد بیشتری از طرح ها و حوضچه آماده ذخیره سازی بود اما در زمان حاضر، سه مزرعه با ۱۵۰ هکتار استخر کار تولید را با نصب ژنراتور برق فراهم کرده‌اند.

رئیس اداره شیلات گناوه گفت: میزان برداشت و تولید هر مزرعه بستگی به وسعت استخر و نصب هواده (توربین اکسیژن هوا )  که نقش موثری در افزایش تولید و وزن میگو دارد، خواهد داشت.

ملایی بیان کرد: نوع میگوی ذخیره سازی شده در این طرح ها  از گونه "وانامی"  است که دیگر سایت های استان و این شهرستان از این گونه استفاده می کنند.

وی یادآورشد: کار  پرورش میگو در یک دوره سه تا چهارماه در این سایت صورت خواهد گرفت.
رئیس شیلات گناوه ادامه داد: مساحت کل سایت شهرک شیلاتی رودشور شمالی سه هزارو ۶۱۱ هکتار با ۴۳ مزرعه ۵۰ هکتاری است.

گناوه با دارابودن بیشترین نوار مرزی ساحلی در استان بوشهر در زمینه طرح‌های توسعه آبزی پروری گام‌های خوبی برداشته و هم اینک با دارابودن سه سایت پرورش میگو به عنوان بزرگترین و قطب تولید کننده این آبزی در این استان  محسوب می‌شود.

احداث مجتمع  شهرک شیلاتی رودشور یکی از طرح‌های توسعه آبزی پروری در این شهرستان به عنوان بزرگترین طرح مهم اقتصادی و ابرپروژه تولید میگو در کشور است و فاز نخست آن  مشتمل بر ۴۳ مزرعه  است.

یکی از ویژگی‌های این شهرک در شرایط اقتصادی کنونی، متعهد شدن خود سرمایه‌گذاران در هزینه‌های زیرساخت‌ها است که با بهره‌برداری کامل برای یکهزار و ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم و یکهزار نفر نیز بصورت غیر مستقیم شغل ایجاد می‌کند.

استان بوشهر با تولید سالانه ۲۸ هزار تن میگوی پرورشی قطب اول تولید این ابزی در کشور است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.