دانشگاه شهرکرد آماده جذب سرمایه‌گذار برای احداث موزه تاریخ طبیعی است

ایرنا جمعه 27 خرداد 1401 - 07:12
شهرکرد - ایرنا - سرپرست دانشگاه شهرکرد با اشاره به فعالیت‌های مطلوب پژوهشگران و محققان این دانشگاه در حوزه علوم زیستی به ویژه جانورشناسی و ژنتیک و نیاز دانشگاه به برخورداری از موزه تاریخ طبیعی گفت: مقدمات لازم برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این زمینه در دانشگاه شهرکرد فراهم شده است.
دانشگاه شهرکرد آماده جذب سرمایه‌گذار برای احداث موزه تاریخ طبیعی است

یاسر پیرعلی روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: پژوهشگران و محققان دانشگاه شهرکرد در سال‌های اخیر به موفقیت‌های قابل‌ توجهی در ثبت گونه‌های جدید جانوری و گیاهی و همچنین نمونه‌های ژنتیکی دست یافته‌اند اما تاکنون فضای مورد نیاز همچون موزه تاریخ طبیعی که امکان ارائه این دستاوردها و گسترش فعالیت‌های مرتبط را فراهم کند، در این دانشگاه ایجاد نشده است.

وی به آمادگی این دانشگاه برای واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران به منظور ساخت موزه تاریخ طبیعی و بهره‌برداری از آن برای ۲۰ سال اشاره و تصریح کرد: این فضا می‌تواند ظرفیت موردنیاز برای حفاظت از ذخایر ژنتیکی موجود را نیز فراهم کرده و به مرکزی برای گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی تبدیل شود.

سرپرست دانشگاه شهرکرد، ظرفیت‌های جغرافیای و اقلیمی چهارمحال و بختیاری در حوزه گردشگری طبیعی را نیز یادآور شد و گفت: این ظرفیت در کنار موزه تاریخ طبیعی، فرصت مناسبی را برای گسترش شاخه‌های گردشگری و پرداختن به برنامه‌های تخصصی در این حوزه ایجاد خواهد کرد.

پیرعلی همچنین درباره فراهم ساختن زمینه تبادلات علمی با مراکز دانشگاهی خارج از کشور در حوزه علوم ژنتیک و زیست‌شناسی نیز اظهار داشت: تفاهم‌نامه همکاری‌های بین‌المللی بین دانشگاه شهرکرد با تعدادی از دانشگاه‌های معتبر در کشورهای اروپایی و آسیایی منعقد شده است که فضا را برای گسترش این‌گونه تبادلات علمی نیز فراهم می‌کند اما تاکنون به صورت اختصاصی مذاکراتی با مراجع داخلی و خارجی برای مباحث ژنتیکی انجام نشده است که تلاش می‌شود در آینده این موارد نیز لحاظ شود.

وی در ادامه در خصوص بهبود عملکرد پژوهشکده‌ها در دانشگاه شهرکرد و امکان افزایش این مراکز نیز تصریح کرد: رویکرد دانشگاه در این باره آن است که علاوه بر تولید علم در این پژوهشکده‌ها، فضا برای ایجاد مراکز نوآوری و حرکت در مسیر فناوری و تولید محصول نیز ایجاد شود که به همین منظور کارگاه صنایع چوب و مبلمان به عنوان یک مرکز نوآوری و فناوری در حال تجهیز است و مرکزی نیز در رابطه با صنعت جوش در دستور کار قرار دارد.

سرپرست دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه افزایش رشته‌های دانشگاهی نیز در این مرکز بر اساس نیاز استان و کشور و بیشتر در گرایش‌های بین‌رشته‌ای به پیش می‌رود، افزود: مهندسی گلخانه و  زیرشاخه‌های گردشگری، فرش، مدیریت و اقتصاد از جمله رشته‌هایی است که برنامه‌ریزی برای ایجاد آن‌ها در سه مجتمع دانشگاهی شهرکرد، فارسان و بروجن در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن، پذیرای بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.