تامین مالی اکثر پروژه‌های زیر بنایی با کدام بانک است؟

پارسینه دوشنبه 20 تیر 1401 - 14:36
در سال‌های اخیر فهرستی بلندبالایی از پروژه‌های زیر بنایی کشور با تامین مالی بانک ملی ایران کلید خورده است.
تامین مالی اکثر پروژه‌های زیر بنایی با کدام بانک است؟
 
به گزارش پارسینه، در بررسی شاخص‌های کلان اقتصادی کشور باید به طور ویژه و خاص به نقش بانک‌ها در تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و عمرانی سراسر کشور پرداخت. در این میان، کارشناسان باید از زوایای گوناگون، این موضوع مهم و کلیدی در اقتصاد ایران را مورد بررسی دقیق قرار دهند.

با این حال، بررسی فهرستی بلندبالایی از نحوه تامین مالی پروژه‌های زیر بنایی کشور در سال‌خای اخیر نشان می‌دهد بسیاری از این پروژه‌ها با پادرمیانی و تامین مالی نظام بانکی با پرچمداری بانک ملی ایران کلید خورده است.
 
برهمین اساس، از نگاه برخی کارشناسان، نقش بانک ملی ایران در عرصه اقتصاد و توسعه زیربنا‌های کشور غیر قابل انکار است.
 
البته دکتر محمد رضا فرزین، مدیرعامل بانک ملی ایران ضمن تبیین سیاست‌های جدید برای اداره این بانک، اشتغالزایی، کمک به افزایش تولید کشور، ایجاد 1401 واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی و تامین مالی تخصصی گسترده برای مشتریان و آحاد مردم در قالب بانکداری جامع را از مهم ترین اهداف و اولویت های بانک در سال جاری اعلام کرده است.
 
ضمنا نباید از یاد برد که عدم حمایت بانک‌ها در سال‌های گذشته می‌توانست پروزه‌های زیر بنایی سراسر کشور را از کار بیندازد اما همت، تلاش و مدیریت جهادی در نظام بانکی نگذاشت این پروژه ها از کار بیفتد.

حال نگاهی به فهرستی از پروژه های زیر بنایی مهم کشور که در سال‌های اخیر توسط بانک ملی ایران تامین مالی شده است، می‌اندازیم:

* «طرح شیرین سازی و انتقال آب از خلیج فارس تا استان‌های مرکزی» که از آن به عنوان  یکی از بزرگترین پروژه‌های زیربنایی کشور یاد می شود، با عاملیت بانک ملی ایران تامین مالی شده است.
 
* راه آهن میانه اردبیل، از بزرگترین پروژه‌های زیربنایی کشور است که توسط بانک ملی ایران تامین مالی شده است.

* محور فرخ شهر ایذه با دو هزار میلیارد ریال، راه اصلی گیلانغرب سومار با رقم ۵۰۰ میلیارد ریال، راه اصلی خرم آباد پلدختر با رقم یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و بزرگراه فسا داراب گهکم با مبلغ یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از بانک ملی ایران تسهیلات دریافت کرده اند.

* همچنین کنارگذر شرقی بناب به ارزش دو هزار میلیارد ریال، محور جهرم لار بندرعباس به ارزش دو هزار میلیارد ریال، کنار گذر انزلی به ارزش دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و آزادراه مراغه هشترود به ارزش چهار هزار میلیارد ریال توسط بانک ملی ایران تامین مالی شده اند.

پروژه میانه سرچم نیز یک هزار میلیارد ریال و بزرگراه صوفیان شبستر سلماس یک هزار میلیارد ریال تسهیلات از این بانک دریافت کرده اند.
 
به هر حال، امیدواریم بانک ملی ایران به عنوان پرچمدار نظام بانکی و با همت و مدیریت جهادی بتواند ماموریت مهم تامین مالی پروزه‌های زیربنایی را با موفقیت به اتمام برساند؛ بانکی که امروز در دورافتاده‌ترین نقاط کشور همچنان به ارائه خدمات متنوع مشغول است.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.