مقدسه تاره روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص انتخاب رشته داوطلبان برای ورود به دانشگاه افزود: یک مشاور خوب برای انتخاب رشته این است که فرد مراجعه کننده را برای تصمیم گیری خود کمک کند و بر خلاف تصور، مشاور تصمیم گیرنده نیست.
وی با بیان اینکه کارشناسان فعال در آموزش و پرورش کار انتخاب رشته را به صورت کاملا تخصصی انجام می دهند اظهار داشت: انتخاب رشته پس از مشاهده رتبه داوطلب و کارنامه با توجه به تیپ شخصیتی، علایق فردی، آینده کاری و لحاظ دیگر موارد انجام می شود.
این مشاوره تحصیلی با بیان اینکه پس از توضیحات کامل بررسی انتخاب رشته با اولویت برای دانش آموز انجام می شود، ادامه داد: انتخاب رشته علاوه بر رتبه، بر اساس علاقه مندیهای فردی است همچنین باید تغییرات اعمال شده در نحوه پذیرش نیز به دانش آموز اعلام می شود.
وی با اشاره به اینکه بهترین رشته تحصیلی، رشته ای است که فرد توانمندی لازم را برای ادامه تحصیل و اشتغال به کار در آن داشته باشد گفت: دانش آموزان به این مهم توجه کنند که پر طرفدار بودن یک رشته به این معنی نیست که آن رشته برای همه مناسب باشد.
تاره با بیان اینکه اگر داوطلبی در رشته ای بتواند نفر اول باشد، آن رشته نسبت به رشته هایی که در آنها دانشجویی متوسط خواهد بود، در اولویت است، افزود: بر این اساس توصیه می شود داوطلبان به امید تغییر رشته در دانشگاه به هیچ عنوان انتخاب رشته نکنند.
این مشاوره تحصیلی با اشاره به اینکه به امید انتقال از دانشگاه به دانشگاه دیگر نیز نباید انتخاب رشته کرد، ادامه داد: همچنین دانش آموزان فریب مراکز انتخاب رشته غیر مطمئن و سودجان را نخورند چراکه در این خصوص پایگاههای انتخاب رشته آموزش و پرورش و مراکز رسمی، دارای مجوز هستند و به اصطلاح به مراجعه کننده به عنوان مشتری یکبار مصرف نگاه نمی کنند.
وی یادآوری کرد: در روز ۱۷ مرداد نیز مشاوره انتخاب رشته توسط مشاوران این پایگاه بصورت رایگان انجام گرفت.
به گزارش ایرنا، انتخاب رشته داوطلبان از ۱۴ مرداد ماه جاری آغاز شده است و تا ۲۲ همین ماه ادامه خواهد داشت.