توزیع اعتبارات قیر رایگان در چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری ایسنا شنبه 04 بهمن 1399 - 18:51
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در خصوص توزیع اعتبارات قیر رایگان در استان، گفت: برای آسفالت راه‌های روستایی در استان ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان و برای آسفالت معابر مسکن مهر حدود دو میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.
توزیع اعتبارات قیر رایگان در چهارمحال و بختیاری

علی شهریارپور چهارم بهمن‌ماه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح‌های ارسالی از کارگروه ماده ۲۳ قانون الحاق دو به این شورا، اظهار کرد: این طرح‌ها شامل پروژه توسعه محور کیان به طاقانک در فاز اول، تغییر احجام و اعتبار پروژه تقاطع غیرهمسطح هفشجان، پروژه احداث شبکه ۲۰ ولت از پست توزیع فرخشهر تا منطقه ویژه اقتصادی، پروژه احداث شبکه ۲۰ ولت از پست توزیع دشتک به روستای بهمن‌آباد و پروژه احداث شبکه ۲۰ ولت از پست توزیع چلگرد به روستای دیمه است، این طرح‌ها به تصویب اعضای شورا رسید.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در خصوص توزیع اعتبارات قیر رایگان در استان، توضیح داد: برای آسفالت راه‌های روستایی در استان ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان و برای آسفالت معابر مسکن‌های مهر در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، لردگان و فرخشهر حدود دو میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۵۰ درصد معابر مسکن‌های مهر شهرکرد، ۲۵ درصد معابر مسکن‌های مهر بروجن، ۱۵ درصد مسکن مهر لردگان و ۱۰ درصد از معابر مسکن‌های مهر فرخشهر فاقد آسفالت هستند، بنابراین اعتبارات بر همین اساس توزیع می‌شود.

شهریارپور با بیان اینکه در چهارمحال و بختیاری ۸۵۳ روستا دارای راه شوسه هستند، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۶۶۴ روستای بالای ۲۰ خانوار فاقد جاده آسفالت است، اگر هر شهرستان در مهلت معین نتواند اعتبار اختصاص یافته به شهرستان را برای آسفالت راه‌های روستایی جذب کند، این اعتبارات به سایر شهرستان‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به اینکه اعتبارات هزینه‌ای به استان ابلاغ شده است، گفت: افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارکنان دولت در سال‌جاری شرایط خاصی را برای تامین اعتبار هزینه‌ای مورد نیاز به ادارات تحمیل کرد، ادارات بایستی کسری بودجه خود را از طریق فروش اموال مازاد، صرفه‌جویی در اعتبارات و درآمدهای اختصاصی در استان تامین می‌کردند، اما متاسفانه این امر محقق نشد و برای جبران هزینه‌های نیازمند ۶۲ میلیارد تومان اعتبار بودیم که تنها ۱۰ میلیارد تومان به استان اختصاص یافت و جوابگوی نیازها نبود.

وی بیان کرد: سقف فروش اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی در چهارمحال و بختیاری ۸۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده بود، اما در استان کمتر از ۱۲ میلیارد تومان اموال مازاد توسط دستگاه‌های اجرایی به‌فروش رسید، بسیاری از استان‌ها با فروش اموال مازاد کسری اعتباری خود را در زمینه اعتبارات هزینه‌ای برطرف کردند.

۸۰۰ تن قیر اختصاص یافته به یک پروژه در محل خود هزینه نشده است

در ادامه علی احمدی بازرس کل چهارمحال و بختیاری با هشدار به مدیران استانی برای جذب اعتبارات پروژه‌های عمرانی، اظهار کرد: در سالیان گذشته حواله‌ای بابت خرید ۸۰۰ تن قیر صادر شده است، اما متاسفانه این قیر در محل پروژه مورد نظر هزینه نشده و پیگیری موضوع در مراجع قضایی با تشکیل پرونده در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: اگر امکان جذب اعتبار در پروژه‌ای وجود ندارد، این اعتبار باید به سرعت به سایر پروژه‌ها اختصاص پیدا کند، در حال حاضر تامین قیر به سختی انجام می‌شود و نباید اجازه دهیم اعتبار برگشت بخورد.

فرصت جذب اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تا پایان سال تعیین شده است

در پایان جلسه مجید نظری معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حرایم لوله‌های انتقال نفت، گاز و آب باید در پروژه‌های عمرانی مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: متاسفانه بی‌توجهی به این مسائل در سالیان گذشته مشکلاتی را به‌وجود آورده است، نباید اجازه بدهیم مشکلات گذشته در این خصوص تکرار شود.

وی در خصوص پاسخ استعلامات دستگاه‌های اجرایی برای پروژه‌های سرمایه‌گذاری و عمرانی، گفت: اگر دستگاه اجرایی طبق مهلت یک‌ماهه به استعلامات پاسخ ندهد، دستگاه اجرایی می‌تواند پاسخ را مثبت تلقی کند، در برخی مواقع دستگاه اجرایی نیاز به زمان بیش‌تری برای پاسخ به استعلام دارد که این مسئله باید طبق قوانین صورت بگیرد.

نظری با تاکید بر اینکه پایان سال مالی بر خلاف سال‌های گذشته ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۹ تعیین شده است، عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در این فرصت اعتبارات اختصاص یافته را جذب کنند.

در پایان جلسه طرح‌های مصوب کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست شامل پرواربندی بره، پرورش گوسفند داشتی، پرورش شترمرغ، احداث مجتمع خدمات رفاهی، آرامستان لردگان و پارکینگ ماشین‌آلات سنگین نقنه به تصویب اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری رسید.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.