جهاد آبرسانی از هامون تا مکران/ اجرای بزرگترین طرح آبرسانی کشور در سیستان و بلوچستان

خبرگزاری تسنیم یکشنبه 27 شهریور 1401 - 11:24
خشکسالی و کمبود آب در روستاهای سیستان و بلوچستان در سال‌های گذشته با وجود بارش‌های سیل‌آسا، ضرورت تامین آب در این مناطق را به عنوان یکی از کانون‌های مهم جمعیتی استان را دو چندان کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خشکسالی و کمبود آب در روستاهای سیستان و بلوچستان در سال‌های گذشته با وجود بارش‌های سیل‌آسا، ضرورت تامین آب در این مناطق را به عنوان یکی از کانون‌های مهم جمعیتی استان را دو چندان کرده است.

روایت تنش آبی سیستان و بلوچستان قصه پر غصه‌ای بود که در دولت سیزدهم با نگاه ویژه رئیس جمهور برای حل این معضل تدبیری دیگر اندیشیده شد و طرح جهاد آبرسانی آغاز شد و هم اینک نیز با جدیت دنبال می‌شود. با پیگیری‌های وزارت نیرو طرح جهاد آبرسانی به عنوان یک ضرورت در کشور اجرایب شد و بیشترین تعداد روستا در این طرح به استان سیستان و بلوچستان اختصاص پیدا کرد.

جهاد آبرسانی یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی سیستان و بلوچستان بوده و یکی از طرح‌های مهمی محسوب می‌شود که برای کاهش تنش آبی در استان در حال اجرا است که در این گزارش به اختصار به روند اجرای این طرح خواهیم پرداخت.

1751 روستا سهم سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: خوشبختانه با همت دولت سیزدهم قرارگاه جهاد آبرسانی تشکیل شده که 1751 روستا سهم استان سیستان و بلوچستان است. دو ویژگی مهم سیستان و بلوچستان جوانی جمعیت و تعدد جمعیت روستایی است که این امر نشان می‌دهد باید خدمات فراوانی را به حوزه روستا اختصاص دهیم.

حسین مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: آبرسانی یکی از عواملی است که برای جلوگیری از مهاجرت به آن نیاز داریم. از مجموع 1751 روستای طرح جهاد آبرسانی تاکنون 81 روستا به طور کامل آبرسانی شده و برنامه‌ریزی لازم برای استفاده از منابع آبی جدید در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه طرح جهاد آبرسانی بزرگترین طرح آبرسانی تاریخ جمهوری اسلامی در استان است، خاطرنشان کرد: برای تامین آب استان همزمان چند مسیر دیگر را نیز ادامه می دهیم که یکی از آنها خط انتقال آب دریای عمان است.

مهمترین مشکل این استان کمبود آب است که در دولت سیزدهم به آن توجه بسیاری شده، همچنین تاکید رییس جمهور بر تامین آب مورد نیاز منطقه با اجرای طرح های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مردم را امیدوار به آینده روشن کرده است که در صورت تحقق این طرح ها توسعه و پیشرفت منطقه دیگر برای مردم آرزو نیست.

انتهای پیام/392/ح

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.