ژله خرده شیشه یکی از ژلههای بسیار زیبا و مجلسی است که برای مهمانیها گزینه بسیار خوبی است و ظاهر بسیار زیبایی دارد. میتوانید این ژله را داخل قالب یا یک ظرف پیرکس درست کنید یا حتی میتوانید داخل یک لیوان بریزید و سرو کنید. این دسر با یک کرم متفاوت تهیه میشود که با دستورهایی که از قبل دیدهاید فرق دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا روش تهیه ژله خرده شیشه ای را یاد بگیرید.
ابتدا باید از ۲ الی ۴ بسته ژله رنگی را بسته به سلیقه خود آماده کنید. هر بسته ژله را باید داخل یک کاسه بریزید و به آنها ۱.۵ پیمانه آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی ژله حل شود. سپس سه ظرف مستطیل یا مربع شکل را بردارید و هر رنگ ژله را بهطور جداگانه داخل آن بریزید و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.
برای تهیه کرم باید شیر و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر کمی حل شود. ژلاتین را از قبل با چند قاشق آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا اسفنجی شود و بعد بن ماری کنید و روی کتری قرار دهید. در انتها به همراه وانیل به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس خامه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.
قالب یا ظرف پیرکس مورد نظر را کمی چرب کنید. ژلههای رنگی را از قالب خارج کنید و بهصورت مربعی برش بزنید و داخل یک کاسه باهم مخلوط کنید. کف ظرف کمی از کرم بریزید و بعد ژلهها را بریزید و مجدد مابقی کرم را اضافه کنید. ۷ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله خرده شیشه خودش را بگیرد. سپس از قالب خارج و سرو کنید. این دسر را در کنار حرفهایترین روش تهیه قهوه موکا در خانه نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از آشپزی تهیه کیک شیر موز شکلاتی بدون فر را بخوانید.