امروز تصمیم داریم یک سالاد عالی و لذیذ را برای شما تهیه کنیم. سالادی که می تواند بسیار متفاوت و البته سالم باشد. یکی از مهم ترین مواد به کار رفته در این سالاد گل کلم است که خواص بسیار زیادی دارد. طرز تهیه سالاد گل کلم خام را در پرشین وی بخوانید.
۳۰۰ میلی لیتر روغن زیتون
۱۰۰ میلی لیتر سرکه سیب
۱ حبه سیر
۱/۲ عدد موسیر
۱ شاخه آویشن
چند عدد دانه فلفل سیاه
چند عدد زیره
۳۰ گرم عسل
۱۰۰ گرم کره
۲ عدد گل کلم
۱۰۰ میلی لیتر شیر
به میزان لازم نمک
۲ عدد لیمو ترش
۱۰ گرم تره
۱۰ گرم شوید
۵۰ گرم بادام
۱- برای اینکه طعم تندی سیر کمتر شود، می توانید آن را ۳ بار بلانچ و یا
نیم پز کنید.۲- سس سالاد باید از ۳ روز قبل آماده شود.۳- گل کلم ها را خرد کنید.۴- تره و
شوید را هم خرد کنید.۵- از بادام سوخته استفاده کنید.
آن را خرد کنید.برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون، سرکه سیب، سیر، موسیر، آویشن، دانه های فلفل سیاه و دانه
های زیره را با هم ترکیب کنید.
آن را در ظرفی که هوا نکشد بریزید و برای ۳ روز در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیافتد.
بعد از ۳ روز آن را از صافی رد کنید، عسل را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب
کنید.برای تهیه پوره ی گل کلم، در قابلمه ی بزرگی کره را آب کنید.
۱ عدد گل کلم خرد شده و شیر را در آن بریزید، به آن ها کمی نمک اضافه کنید و
هم بزنید.
دستور سالاد گل کلم خام
درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید برای ۵ دقیقه روی حرارت پایین بپزند (در میان پخت قابلمه را تکان
دهید).
بعد از این مدت آن ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
گل کلم ها را به همراه آب ۱ عدد لیمو در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
این کار قدری زمان می برد.پوره ی گل کلم را در ته ظرف مورد نظر برزید.
۱ عدد گل کلم خرد شده را با تره و شوید خرد شده، رنده ی پوست ۲ عدد لیمو و
بادام سوخته ی خرد شده ترکیب کنید.
سس سالاد را به آن اضافه کنید و در صورت لزوم نمک بیشتری به آن ها بزنید.سالاد آماده شده را
روی پوره بریزید، در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان روی آن رنده کنید و آن را سرو کنید.
مصرف انواع مختلفی از میوه وسبزیجات می تواند خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهد. مطالعات انجام شده نشان میدهد که مصرف گیاهانی همچون گل کلم میتواند خطر چاقی، دیابت، بیماری قلبی را کاهش دهد و سلامت کلی بدن را بهبود ببخشد.
سرطان:
گل کلم حاوی آنتی اکسیدانهایی است که از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری می کند و تعداد رادیکالهای
آزاد در بدن را کاهش میدهد. یکی از این آنتی اکسیدانها ایندول-۳-کاربینول
یا I3C است که در سبزیجاتی همچون کلم، گل کلم و کلم بروکلی یافت
میشود. این آنتی اکسیدان میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش
دهد. معمولا مصرف سبزیجات موجود در خانواده کلم میتواند خطر ابتلا به سرطانهایی همچون سرطان ریه و روده بزرگ را کاهش دهد.
گل کلم فیبر بالایی دارد و همین امر باعث میشود از بروز یبوست جلوگیری
شود. به همین خاطر سیستم گوارش بدن کار خود را بهتر انجام میدهد.
مصرف منظم فیبر برای دفع سموم بسیار مفید است.
بهبود حافظه:
استحکام استخوانها
آشپزباشی ـ عصر ایران