یک روش جذاب برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده !

پرشین‌وی دوشنبه 09 آبان 1401 - 05:58
اگر دوست دارید سیب زمینی سرخ شده ی متفاوتی داشته باشید در این مطلب همراه شوید تا آموزش تهیه سیب زمینی سرخ کرده را به روشی جذاب بیاموزید. نوشته یک روش جذاب برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده ! اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.

یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار به خصوص برای کودکان سیب زمینی سرخ کرده می باشد که کمی توان به شکل های مختلف آن را تهیه نمود در این مطلب همراه با پرشین وی شوید تا آموزش تهیه سیب زمینی سرخ شده را بیاموزید.

سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی هاسل بک یک سیب زمینی معمولی سفید با پوست است که گوشت آن را شکاف زده شده و
سپس در فر کباب می شود.
پره های این سیب زمینی وقتی پخت از هم باز می شود و آماده است تا با شربت میپل،
فلفل قرمز، لیموترش و خامه ترش خورده شود.

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ ۶ عدد

رزماری تازه ۲ شاخه

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری

شربت می پل یا شیره طلائی ۳ قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

لیمو ترش ۱ عدد

ماست یونانی یا ساده ۱۰ قاشق

خامه ترش به میزان دلخواه

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده

سیب زمینی هاسل بک یک سیب زمینی معمولی سفید با پوست است
که گوشت آن را شکاف زده شده و سپس در فر کباب می شود.
پره های این سیب زمینی وقتی پخت از هم باز می شود و آماده است تا با شربت میپل، فلفل
قرمز، لیموترش و خامه ترش خورده شود.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده

۱– فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب زمینی ها را به شکل عمودی با فواصل ۱ سانتی متر برش بزنید، چاقو را تقریبا تا انتها فرو
ببرید.
برگ های رزماری را کامل خرد کنید.
سیب زمینی ها را در ظرف فر قرار دهید.
روی آن را روغن بمالید و رزماری و مقدار کافی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
هر میزان که بخواهید می توانید رزماری روی سیب زمینی ها بریزید.

۲– یک ساعت آنها را بریان کنید یا تا زمانی که وسط آن بپزد و بیرون آن ترد شده و
پره های سیب زمینی از هم باز شود.
بلافاصله قبل از سرو، شربت میپل را همراه با برگه های فلفل روی آنها ریخته.
یک قاشق پر ماست، خامه ترش روی آن ریخته و قاچ های لیمو را کنار آن قرار دهید.

سیب زمینی سرخ شدهطرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده

درباره نکات تهیه سیب زمینی سرخ کرده بیشتر بدانید

نکات مهم برای تهیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده

_ از سیب‌زمینی‌هایی که جوانه زده‌اند برای تهیه غذا و سیب‌زمینی سرخ‌کرده استفاده نکنید.

_ اگر وقتی سیب‌زمینی را برش می‌زنید داخل آن حلقه سبز رنگی وجود دارد، به هیچ عنوان از آن سیب‌زمینی استفاده نکنید.

_ اگر قرار است سیب‌زمینی سرخ‌کرده را به تنهایی و یا به همراه پیش‌غذاهای دیگر مثل سوسیس یا قارچ سرو کنید بهتر است برش‌های آن بزرگ باشد اما اگر قرار است به عنوان دورچین در کنار خوراک‌ها و خورشت‌ها سرو شود، بهتر است اندازه برش‌های آن متوسط باشد.

ایران کوک -روغن بهار

منبع خبر "پرشین‌وی" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.