با این برش تمام خاصیت هندوانه را ازبین می برید!

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 07:04


آیا شما هندوانه تان را به 2 قاچ تقسیم می کنید؟ اگر این کار را انجام می دهید کاملا در اشتباه هستید. بهترین روش برای بریدن هندوانه برای حفظ ویتامین ها را در این بخش ببینید.


هندوانه یک میوه پرطرفدار و در عین حال سرشلار از خاصیت فصل تابستان است که برش این میوه فوت و فن خود را دارد که با رعایت نکردن آن تمام ویتامین های آن را از بین خواهید برد پس این بخش را به دقت دنبال کنید تا بهترین و مناسب ترین نوع برش هندوانه را ببینید. 


برش درست هندوانه

برش درست هندوانه,بهترین نوع برش هندوانه

مراحل برش صحیح هندوانه برای حفظ ویتامین های موجود در آن


به جای دادن برش های عرضی به هندوانه و همانطور که معمولا ما انجام می دهیم یعنی 2 قاچ کردن و بعد هم تکه تکه کردن عرضی این روش را که در تصویر می بینید دنبال کنید.

برش درست هندوانه,بهترین نوع برش هندوانه
بهترین نوع برش هندوانه


جالب است بدانید که زمانی که شما برش هندوانه را قاچ می کنید و قسمتی را میل و قسمتی باقی می میاند اگر روی سطح قسمت باقی مانده را نپوشانید به دلیل تبخیر آب درون هندوانه و به دنبال آن از بین رفتن ویتامین های هندوانه، قسمت باقی مانده ویتامین خواصی نخواهد داشت اما با این نوع برشی که دیدید هندوانه بدون از دست دادن ویتامین ها و تغییر در رنگ و آبدار بودنش باقی می ماند.



منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.