ترد شدن كلم قرمز

بیتوته دوشنبه 09 آبان 1401 - 07:00


 

 

ترد شدن كلم قرمز

 

اگر می خواهید ، از كلم قرمز برای سالاد استفاده كنید و كلم ها سفت هستند برای ترد شدن كلم قرمز از این دو روش استفاده كنید:

 

 

روش اول: مقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذا خوری سركه به آن اضافه كنید كلم ها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش آنها را داخل آبكش بریزید، تا آبش خارج شود و درضمن خنك شود می بینید كه چقدر ترد و خوشمزه می شود.

 

روش دوم: می توانید كلم خرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد می شود.

 


منبع : پایگاه تخصصی بانوان یزد

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.