سالاد ها جز مهمی از وعده های ما محسوب می شوند. در این مجموعه نحوه درست کردن یک سالاد خوشمزه و رژیمی را برای شما آموزش می دهیم . این سالاد علاوه بر مقوی بودن بسیار ساده است طرز تهیه ی سالاد شن کِیرو را در پرشین وی ببینید.
سیب زمینی (پخته(نگینی درشت))
سیب زمینی۲عدد متوسط
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
خیارشور (خرد شده) ۳ تا ۴ عدد
کلم سفید ۱پیمانه
ذرت شیرین ۱/۲ پیمانه
کالباس (خلال شده) ۱ پیمانه
عدس پخته ۳/۴ پیماته
ترشی کلم بنفش (اختیاری) ۱/۲ پیمانه
گردو ۳عدد
کلم بنفش۱ پیمانه
ذرت شیرین ۱/۲ پیمانه
ق قارچ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه ای (ریزخرد شده (اختیاری)) ۱/۳ پیمانه
آب نارنج به میزان دلخواه
نمک و ادویه های دلخواه به میزان دلخواه
ادویه لیمو فلفلی به میزان دلخواه
گلپر به میزان دلخواه
ماست ۱/۲ پیمانه
نمک به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان دلخواه
فلفل سفید به میزان دلخواه
پونه به میزان دلخواه
نعناع خشک به میزان دلخواه
آب نارنج به میزان دلخواه
**همه موادرو تو ظرف مناسب ریخته و هم میزنیم…..سپس سس رو آماده کرده و روی مواد میریزیم یا با مواد سالاد مخلوط میکنیم و تو یخچال میذاریم تابه خورد مواد بره….درست کردن سس هم که خیلی راحت تره….ماست و سس رو تو یه ظرف باهم مخلوط میکنیم و ادویه ها و آب نارنج رو به اون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
قارچها در طول سالیان گذشته به عنوان افزودنی برای تهیه داروهای گیاهی و معجونها مورد استفاده قرار میگرفت و اغلب در تصورات مردم توسط جادوگران برای القا حس قدرت فوقالعاده به کار گرفته میشده است، اما باید بدانید که قارچ به عنوان یک منبع غنی برای پروتئین، میتواند جایگاه مناسبی در سبد غذایی افراد داشته باشد و لازم نیست حتماً یک جادوگر باشید.
قارچها دارای پتاسیم، ویتامینهای مختلف و خواص آنتی اکسیدانی هستند که هرکدام از این موارد برای داشتن سلامتی لازم و ضروری هستند. گذشته از این قارچ، به عنوان یک گیاه، فیبر کافی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی را نیز دارد. قارچ خوراکی منبع خوبی برای اسیدهای چرب غیراشباع است و در عین حال کالری کمیدارد، پس میتوانید از آن به عنوان یک افزودنی رژیمی نیز استفاده کنید.
مرسومترین قارچی که کشت و خورده میشود، قارچ دکمه است که در سالاد و انواع غذاها وجود دارد، همچنین در کشورهای آسیای شرقی قارچ دکمهای به عنوان بخشی از درمان بیماریهای آلرژیک، آرتریت و برونشیت و پیشگیری از سرطان معده، مری و روده مورد استفاده قرار میگیرد. در خرید و نگهداری از قارچ باید نکاتی را مد نظر داشت که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد.
بهترین روش خرید قارچ، مراجعه به فروشگاههای معتبر و خرید کردن از پروتئینیهای دارای مجوز بهداشتی است، هیچوقت از دستفروشان و رهگذران قارچ خوراکی خریداری نکنید. اغلب قارچهای سمی ظاهری مشابه با قارچ خوراکی دارندقارچ سفید را میتوان در مراحل مختلف بلوغ برداشت کرد؛ قارچهای خوراکی دکمهای رسیده و نارس ممکن است به رنگ سفید باشند و یا دارای سایههای به رنگ قهوهای باشند. با رشد کامل قارچهای خوراکی دکمهای بزرگتر و تیرهتر شده و به نام قارچ پورتابلا شناخته میشوند.
آینه – عصر ایران