بهتر است در وعده افطاری ختما ز نوشیدنی ها و اسموتی های طبیعی استفاده کنید که علاوه بر این
که آب بدن را تامین می کند ویتامین های مختلف بدن را هم نیز تامین می کند در این مطلب از پرشین وی
طرز تهیه چند نوع اسموتی و طرز تهیه نوشیدنی بعد از افطار با انواع میوه ها را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
تابستان فصل نوشیدنیهای خنک و جذاب است؛ حال اگر ماه مبارک رمضان هم با فصل گرم تابستان مقارن شود،
ضرورت قرار گرفتن نوشیدنیهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزهداران بیشتر احساس میشود.
در این شماره برای شما ترکیبی از انواع نوشیدنیهای خنک و متنوع تابستانی را در نظر گرفتهام که فکر
میکنم برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی جذاب و کاربردی باشد.کیوی- زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته میشود، طعم و مزه قویتری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و
مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنککننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده
و عطش را بر طرف میکند.
مواد لازم:
برای یک لیوان بلندکیوی دو عددزنجبیل رنده شده: نصف قاشق چای خوریشکر نرم: یک قاشق غذاخوریسودا: یک سوم پیمانه
روش تهیه:
۱٫
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید.
شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی
اضافه کنید.
نکات:
– کیوی را میتوانید با پوست آب بگیرید.
– کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود.
اگر میخواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.
طرز تهیه کولر نعنا و خربزه نوشیدنی
اصطلاح کولر در این نوشیدنی به خاطر خاصیت خنککنندگی و رفع عطش این نوشیدنی گوارا
و جذاب است.
ترکیبی که شاید تا به حال امتحان نکرده اید، اما ارزش تهیه و چشیدن برای یک بار را دارد.
مواد لازم
برای سه یا چهار لیوانخربزه کوچک: یک عددبرگ نعنا :چند عددآب لیموترش :دو عدد لیموترش ریزشکر نرم :دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱(dot) خربزه را پوست کنده و دانههای داخل آن را دور بریزید.آب نیمی از خربزه را با دستگاه
آبمیوهگیری، بگیرید، سپس نعنا را از آبمیوهگیری گذرانده و آب باقی خربزه را بگیرید.
۲(dot) آب خربزه را صاف کرده و آبلیمو و شکر را به آن اضافه کنید.
در لیوان یخ ریخته و نوشیدنی را سرو کنید.
نکات:
– به جای خربزه از طالبی یا هندوانه استفاده کنید.
-در صورت تمایل شکر را حذف کنید.
اصولا استفاده از سبزیجات معطر در تهیه نوشیدنی زیاد مورد استقبال قرار نگرفته است، اما این
کار علاوه بر اینکه عطر خوبی به نوشیدنی شما میدهد، خواص معجزهآسای خود را هم به ترکیب شما اضافه میکنند.
این نوشیدنی را حتما امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
برای دو لیوانترخون: دو ساقهگوجه فرنی متوسط: یک عددپرتقال درشت: دو عددشکر نرم :یک قاشق غذاخورییخ خرد شده:
نصف لیوان
روش تهیه:
۱٫
گوجه فرنگی را رنده و صاف کنید.
آب پرتقال را گرفته و با آب گوجه فرنگی، شکر و ترخون در مخلوط کن ریخته و همه مواد را
با هم میکس کنید.
یخ خرد شده را به نوشیدنی افزوده و سرو کنید.
نکات:
– از آب گوجه فرنگی آماده هم میتوانید استفاده کنید.
– میتوانید ترخون را ساطوری کرده و به نوشیدنی اضافه کنید.
– میتوانید شکر را از ترکیبات حذف کنید.
بستنی پای ثابت تمام میلک شیکهاست، اما اگر بخواهید آن را سلامتتر و با کالری
کمتری تهیه کنید، راهحل آسان است؛ نوشیدنی بعد از افطار استفاده ازماست شیرین و غلیظ به جای ماست؛ البته یادتان باشد که کالری و
چربی این شیک در این روش تغییر چندانی نمیکند، نوشیدنی بعد از افطار ولی از نظر میزان قند حتما نوشیدنی سالمتری خواهید داشت.
این شیک را برای کسانی که هنگام افطار دچار ضعف شدهاند، پیشنهاد میکنم.
مواد لازم:
برای دو لیوان بزرگتوت فرنگی: ۴۰۰ گرمماست شیرین: ۲۰۰ گرمخامه سفت: چهار قاشق غذاخوریشکر نرم: سه قاشق غذاخوری
(اختیاری)
روش تهیه:
۱٫
شکر و توتفرنگی را با دو، سه قاشق غذاخوری آب یا شیر در مخلوط کن پوره کنید.
ماست و خامه را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا یک دست شوند.
شیک را در لیوان ریخته و سرو کنید.
نکات:
– توت فرنگی را با موز جایگزین کنید.
– اگر شیک غلیظی میخواهید، از توت فرنگی یخ زده استفاده کنید.
۱٫ اسموتی هندوانه و عسل
این یک نوشیدنی ساده و سالم است که طعم متفاوت و بسیار خوبی دارد.
سریع حاضر می شود و می تواند حتی یک میان وعده عالی یا نوشیدنی مناسب در کنار ناهار باشد.
مواد لازم:
۳ فنجان هندوانه خرد شده بدون هسته
½ فنجان ماست یونانی
۱ عدد موز
۱ قاشق غذاخوری عسل
½ قاشق چای خوری دانه چیا
طرز تهیه:
اگر می توانید از هندوانه های کوچک استفاده کنید که هسته های سفید و کوچکی دارند.
اگر اینطور بود می توانید به همان شکل آنها را خرد کنید اما اگر دانه های سیاه دیدید
حتما آنها را جدا کنید. هندوانه، موز، ماست و عسل را در مخلوط کن بریزید.
می توانید تکه های هندوانه را در فریزر بگذارید تا کمی یخ ببندد. بدین ترتیب اسموتی
غلیظ تری خواهید داشت. دانه چیا هم کاملا اختیاریست اما فواید فراوانی دارد.
اگر دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید. نوشیدنی بعد از افطار مواد را با هم مخلوط کنید تا یک بافت کرمی
با رنگ صورتی روشن به دست آید. ترکیب عسل و هندوانه طعم بسیار جدیدی دارد و حتما عاشق آن می شوید.
برترینها / هفت گنج