یک شیرینی یا دسر خوشمزه با انار : کوکیز

پرشین‌وی دوشنبه 09 آبان 1401 - 07:31
ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک شیرینی یا دسر خوشمزه با انار را برایتان به اشتراک بگذاریم نوشته یک شیرینی یا دسر خوشمزه با انار : کوکیز اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.

فصل پاییز که از راه می رسد میوه های فصل پاییزی گزینه مناسبی برای درست کردن یک دسر خوب و پاییزی هستند. ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم، طرز تهیه یک دسر با انار دون شده و خواص انار را به اشتراک بگذاریم.

دسر با انار دون شده

مواد لازم:

کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه

شکر: یک و یک‌دوم پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

آرد: ۲پیمانه

پودر کاکائو: یک‌دوم پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

آب انار: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی: یک پیمانه دانه انار: یک‌دوم پیمانه

دسر با انار دون شدهدسر با انار دون شده

روش تهیه:

۱ – برای شروع کار ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد
گرم کنید.

۲ – کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن
در بیاید.

۳ – سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط
کنید.

۴ – در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.

۵ – ترکیب را به مدت دو ساعت
یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

۶ – در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط
با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

۷ – بعد از زمان ۱۰ دقیقه‌ای،
کوکیزهای انار شما آماده است و می‌توانید آن‌ها را نوش‌جان کنید.
البته بهتر است بعد از اینکه کوکیز‌ها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.

نکته:
اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید، ‌می‌توانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار
بیشتری استفاده کنید

بیشتر بدانید از خواص انار

مزایای مصرف انار:

۱٫ از ما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند: انار سرشار از آنتی اکسیدان است و بنابراین بدن ما را در برابر رادیکال‌های آزاد ، که مسئول پیری زودرس هستند، محافظت می‌کند. رادیکال‌های آزاد در اثر قرار گرفتن در معرض آفتاب و در اثر سموم مضر در محیط ایجاد می شوند.

۲٫ خون شما را رقیق می‌کند: آنتی اکسیدان‌های موجود در انار به عنوان “رقیق کننده خون” عمل می‌کنند. دانه‌های انار از تشکیل لخته و انعقاد پلاکت‌های خون جلوگیری می‌کند. دو نوع لخته خون وجود دارد ، یکی خوب است که باعث بهبودی در حین بریدگی یا آسیب می‌شود و دوم زمانی که هرگونه لخته داخلی وجود دارد مانند قلب ، عروق یا هر جای دیگر داخل بدن. این نوع لخته‌ها خوب نیست و می‌تواند کشنده باشند.

دسر با انار دون شدهدسر با انار دون شده

۳٫ پیشگیری از تصلب شرایین: با افزایش سن و نوع شیوه زندگی ما ، دیواره عروق ما به دلیل کلسترول سخت‌تر می‌شود و گاهی اوقات انسداد ایجاد می‌شود. خاصیت آنتی اکسیدانی انار از اکسید شدن کلسترول بد جلوگیری می‌کند. بنابراین، خوردن انار چربی اضافی را از بین می‌برد و از سخت شدن دیواره شریان‌ها جلوگیری می‌کند.

۴٫ مانند ماسک اکسیژن عمل می‌کند: انار به پمپاژ سطح اکسیژن در خون ما کمک می‌کند. به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در انار ، با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند ، کلسترول را کاهش می‌دهد و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. همه اینها در نهایت به جریان آزاد خون و در نتیجه بهبود سطح اکسیژن در بدن شما کمک می‌کند.

۵٫ از آرتروز جلوگیری می‌کند: انار با مبارزه با آنزیمی که این کار را می‌کند می‌تواند آسیب غضروف را کاهش دهد. انار همچنین توانایی کاهش التهاب را دارد.

آشپزانه / اقتصادآنلاین

منبع خبر "پرشین‌وی" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.