فصل پاییز که از راه می رسد میوه های فصل پاییزی گزینه مناسبی برای درست کردن یک دسر خوب و پاییزی هستند. ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم، طرز تهیه یک دسر با انار دون شده و خواص انار را به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم:
کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
شکر: یک و یکدوم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: ۲پیمانه
پودر کاکائو: یکدوم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
آب انار: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی: یک پیمانه دانه انار: یکدوم پیمانه
روش تهیه:
۱ – برای شروع کار ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد
گرم کنید.
۲ – کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن
در بیاید.
۳ – سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط
کنید.
۴ – در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.
۵ – ترکیب را به مدت دو ساعت
یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۶ – در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط
با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
۷ – بعد از زمان ۱۰ دقیقهای،
کوکیزهای انار شما آماده است و میتوانید آنها را نوشجان کنید.
البته بهتر است بعد از اینکه کوکیزها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.
نکته:
اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید، میتوانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار
بیشتری استفاده کنید
مزایای مصرف انار:
۱٫ از ما در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند: انار سرشار از آنتی اکسیدان است و بنابراین بدن ما را در برابر رادیکالهای آزاد ، که مسئول پیری زودرس هستند، محافظت میکند. رادیکالهای آزاد در اثر قرار گرفتن در معرض آفتاب و در اثر سموم مضر در محیط ایجاد می شوند.
۲٫ خون شما را رقیق میکند: آنتی اکسیدانهای موجود در انار به عنوان “رقیق کننده خون” عمل میکنند. دانههای انار از تشکیل لخته و انعقاد پلاکتهای خون جلوگیری میکند. دو نوع لخته خون وجود دارد ، یکی خوب است که باعث بهبودی در حین بریدگی یا آسیب میشود و دوم زمانی که هرگونه لخته داخلی وجود دارد مانند قلب ، عروق یا هر جای دیگر داخل بدن. این نوع لختهها خوب نیست و میتواند کشنده باشند.
۳٫ پیشگیری از تصلب شرایین: با افزایش سن و نوع شیوه زندگی ما ، دیواره عروق ما به دلیل کلسترول سختتر میشود و گاهی اوقات انسداد ایجاد میشود. خاصیت آنتی اکسیدانی انار از اکسید شدن کلسترول بد جلوگیری میکند. بنابراین، خوردن انار چربی اضافی را از بین میبرد و از سخت شدن دیواره شریانها جلوگیری میکند.
۴٫ مانند ماسک اکسیژن عمل میکند: انار به پمپاژ سطح اکسیژن در خون ما کمک میکند. به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در انار ، با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند ، کلسترول را کاهش میدهد و از لخته شدن خون جلوگیری میکند. همه اینها در نهایت به جریان آزاد خون و در نتیجه بهبود سطح اکسیژن در بدن شما کمک میکند.
۵٫ از آرتروز جلوگیری میکند: انار با مبارزه با آنزیمی که این کار را میکند میتواند آسیب غضروف را کاهش دهد. انار همچنین توانایی کاهش التهاب را دارد.
آشپزانه / اقتصادآنلاین