انواع ساندویچ های خیار از نوع ساندیچ های سبک هستند که می توان از آنها برای ناهار و یا عصرانه و یا پیک نیک استفاده کرد. در زیر با پنج نوع مختلف از طرزتهیه ساندویچ خیار آشنا می شوید.
معمولا پنیر خامه ای و سبزیجات تازه در کنار حلقه های خیار یک غذای تازه و سرد را شکل دهد. این نوع از ساندویچ ها یکی از ایده های عالی و ثابت به خصوص در تابستان و یا روزهای گرم است و همچنین می تواند یکی از میان وعده های خوب برای مناسبت های مختلف باشد و همه آن را دوست خواهند داشت.
پنج نوع ساندویچی که در زیر معرفی می کنیم از نمونه ساندویچ های سالم و خوشمزه است که تهیه کردن آنها برخی از آنها نیز آسان است.
این ساندویچ خیار خامه ای و کرانچی تعادل خوبی بین یک ساندویچ سبک و در عین حال سیر کننده دارد. به گزارش پرشین وی ترکیب پنیر خامه ای و ماست مکمل خوبی برای خیارهای تازه و ترد بوده و نان گندم، کامل کننده این ساندویچ است. اگر بخواهید ساندویچ لطیف تری داشته باشید، می توانید پوسته های دور نان را از آن جدا کنید.
مواد مورد نیاز:
طرز تهیه:
پنیر خامه ای، ماست، تره، شوید و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. مخلوط را به طور مساوی روی سطح یک قسمت از نان پخش کنید، روی آن حلقه های خیار قرار دهید. سپس یک لایه نان دیگر که در زیر آن پنیر خامه ای زده اید را روی خیارها قرار دهید. پوسته های دور نان را با چاقو جدا کرده و ساندویچ را به شکل مورب از وسط دو نیم کنید.
خیار با نان سبوس دار می تواند یک غذای بسیار سالم باشد. این ساندویچ بسیار آسان و یک اسنک عالی برای میان وعده و یا برای زمانی است که نیاز دارید یک ناهار سبک و مناسب برای بسته بندی، داخل کیف خود داشته باشید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
روی نان کامل سبوس دار، پنیر بز و خیار قرار دهید و سپس با فلفل آن را طعم دار کنید.
ساندویچ خیار شماره ۳: فینگر فود خیار و حمص
این ساندیچ خیار که نوعی فینگرفود نیز محسوب می شود، به گزارش پرشین وی از آنجا که بدون نان است و از حمص که حاوی پروتئین زیادیست استفاده شده، بنابراین کالری بسیار کمتری دارد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
یک قاشق چایخوری حمص را روی سطح حلقه خیار پخش کرده و روی آن برش دوم خیار را قرار دهید. این کار را برای ۵ ساندویچ دیگر انجام دهید.
در این ساندویچ، خیار و سبزیجات به گوجه فرنگی اضافه شده تا یک ساندویچ کاپریس خیار تازه داشته باشیم و سپس با پستو، موزارلا و بالزامیک طعم دار شده است.
طرزتهیه:
طرز تهیه:
سس پستو و مایونز را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و سپس این ترکیب را روی سطح نان بزنید. روی آن لایه های گوجه فرنگی، موزارلا، خیار و کلم برگ را قرار دهید. مقداری سس بالزامیک گلیز روی آن زده و کمی فلفل روی آن بپاشید . تکه دوم نان را که زیر آن سس پستو و مایونز زده اید را روی ساندویچ قرار دهید. در نهایت ساندویچ کاپریس خیار را به دو نیم برش بزنید.
برای این ساندویچ باید داخل خیار را مقداری خالی کنید تا آن را با مواد ساندویچی پر کنید. به گزارش پرشین وی همچنین می توانید از آن به عنوان اسنکی برای پیک نیک و یا برای محل کار و مدرسه استفاده کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
یک خیار بزرگ را از قسمت درازای خیار به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق اسکوپ، دانه های آن را خارج کنید. در داخل خیار خالی شده، سس خردل و مایونز بزنید. سپس لایه هایی از بوقلمون و پنیر داخل خیار قرار داده و روی آن نیز گوجه فرنگی و پیاز قرار دهید و کمی فلفل روی آن بپاشید. درب ساندویچ را با برش دیگر خیار ببندید. هنگام سرو، خیار را به دو نیم تقسیم کنید.
تهیه و ترجمه: گروه آشپزی پرشین وی
بخش اختصاصی پرشین وی
منبع: eatingwell، spendwithpennies