پاستا با بادمجان کبابی

پرشین‌وی دوشنبه 09 آبان 1401 - 08:10
ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان مواد لازم و طرز تهیه پاستا با بادمجان کبابی را به اشتراک گذاریم. نوشته پاستا با بادمجان کبابی اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.

اگر طرفدار پاستاهای رژیمی هستید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان طرز تهیه پاستا با بادمجان کبابی و نکات مهم در درست کردن
پاستا سبزیجات را به اشتراک گذاریم. تا انتهای این مطلب همراه
ما باشید

پاستا با بادمجان کبابی

مواد اولیه: بادمجان بزرگ دو عدد پاستای فرمی درشت

دو پیمانه گوجه‌فرنگی دو عدد

پنیر سفید ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای
رنگی یک عدد

نمک و فلفل سیاه نیم‌کوب به میزان لازم

ریحان تازه چند عدد

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا بادمجان‌ها را کبابی و به تکه‌های درشت خرد می‌کنیم.
* آب را به جوش آورده، یک قاشق نمک و روغن مایع در آن ریخته و پاستا را به آن
اضافه می‌کنیم و طبق دستورالعمل می‌پزیم.
* پاستا را آبکش کرده درون ظرف ریخته مقداری روغن به آن اضافه نموده هم می‌زنیم.

* سپس بادمجان کبابی را افزوده گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را در کمی روغن سرخ می‌کنیم.
* فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم شود سپس به پاستا می‌افزاییم.
* نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و در ظرف مورد نظر می‌کشیم.
* پنیرهای خرد شده را به همراه برگ‌های ریحان روی مواد ریخته و سرو می‌کنیم.

پاستا با بادمجان کبابیپاستا با بادمجان کبابی

بیشتر بدانید از طرز تهیه پاستا سبزیجات

مواد لازم

گوجه گیلاسی زرد و قرمز : ۱ کیلوگرم

پیاز قرمز : ۴ عدد کوچک

سیر : ۵ حبه

روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه

نمک : ۲ قاشق مرباخوری

شکر : ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری

کدو سبز : ۱ عدد متوسط

ذرت بخارپز : ۱ و ۱/۲ پیمانه

پاستا : ۱ بسته ۳۴۰ گرمی

کره : ۳ قاشق غذاخوری

جعفری خشک یا آویشن خشک : ۱ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز : ۱/۸ قاشق مرباخوری

پنیر پارمسان : مقداری برای سرو

ریحان تازه : ۱/۲ پیمانه

دانه کاج : ۱/۳ پیمانه

پاستا با بادمجان کبابیپاستا با بادمجان کبابی

مراحل آماده سازی

مرحله ۱:
ابتدا فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه. سپس سینی فر را با فویل بپوشانید و ۱ کیلوگرم گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید، ۴ عدد پیاز قرمز کوچک را حلقه ای برش بزنید، ۵ حبه سیر خرد شده، ۱/۴ پیمانه روغن زیتون، ۲ قاشق مرباخوری نمک و ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخوری شکر را بر روی سینی فر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله ۲:
به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که گوجه ها قهوه ای شوند.

مرحله ۳:
سپس ۱ عدد کدو سبز متوسط خرد شده و ۱ و ۱/۲ پیمانه ذرت را اضافه کنید.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان / همیارپز

منبع خبر "پرشین‌وی" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.