خوراک مرغ یکی از غذاهای بسیار رایجی است که در سراسر دنیا به روش های مختلف ان را
طبخ می کنند و بسیار خوشمزه است این بار ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای
شما عزیزان آموزش و طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی که بسیار خوشمزه و مجلسی را
به اشتراک بگذاریم
زمانیکه سس خوراک مکزیکی با شکلات تلخ و ادویهجات مخصوص همراه میشود، غلظت و طعم تند مطبوعی را ایجاد میکند
که کمک میکند مرغ به آرامی طبخ شده و بنابراین یک وعده غذایی مناسب برای تعطیلات آخر هفته تابستانی بهشمار
میرود.
مواد لازم:
ران مرغ ۱۲ تکه
گوجه فرنگی۸۰۰ گرم
مغز بادام ½ پیمانه
کشمش¼ پیمانه
شکلات½ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل سبز ۲ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
بزرگ
سیر۳ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره¾ قاشق چای خوری
پودر دارچین½ قاشق چای خوری
برگ گشنیز برای سرو
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ران مرغها
باید بدون پوست و استخوان باشند، آنها را آماده کنید، سپس با نمک آنها را طعمدار کرده و در یک
آرام پز ۵ تا ۶ لیتری بگذارید.پیاز (سفید) را بسیار ریز خرد کنید، فلفل سبز (مکزیکی خشک شده) را پودر
کرده، گوشت فلفل هالوپینوی قرمز را جدا نموده، حبههای سیر و گوجه فرنگیها را پوست کنده و کاملا له کنید،
این مواد را همراه پودر زیره (سبز) و دارچین و روغن داخل مخلوطکن بریزید.
باداها (مغز بادام بو داده شده) و شکلات ( تلخ بدون شکر و بدون چربی) را ریز خرد کرده همراه
کشمش و به محتویات مخلوطکن اضافه کنید.
آنقدر مواد را بزنید تا سس یکدست و یکنواختی بهدست آورید.سس گوجه غلیظی را که تهیه کردهاید در آرامپز
روی تکههای مرغ بریزید، درب آن را گذاشته و روی درجه زیاد تنظیم کنید.
مرغهای مکزیکی ۴ ساعت زمان لازم دارند تا کاملا پخته و آماده شوند (در صورتیکه روی درجه کم تنظیم می
کنید ۸ ساعت زمان لازم است).
پس از ۴ ساعت مرغها را در ظرفی کشیده و برای سرو با برگ های گشنیز تزیین کنید.مرغ مکزیکی را
میتوان با برنج ساده یا برنج مخصوص مکزیکی که همراه نخود سبز و بادام و سبزیجات پخته میشود میل کنید،
در این صورت غذای با عطر مطبوع استوایی خواهید داشت.
• مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.
• با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.
• در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.
• در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.
• در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.
• یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.
• در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع و زهم مرغ از بین برود.
آشپزی ایرانی / totya