شیرینی یکی از عناصر اصلی دید و بازدیدهای عید است.. بشیرینی عید یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که همانطور از اسم آن پیداست برای پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد، رای طرز پخت شیرینی با ما در پرشین وی همراه باشید .
• ¾ پیمانه مربای آلبالو
• یک قاشق غذاخوری آب آلبالو
• ۱۰ عدد کوکی بزرگ شکلاتی
• ۴۵۰ گرم خامه شکلاتی
• یک قاشق غذاخوری آب آلبالو
• ۱۰عدد آلبالوی شیرین شده
در یک کاسه کوچک، مربای آلبالو و آب آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید.یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی کوکی های شکلاتی قرار دهید. در یک کاسه متوسط، خامه شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آب آلبالو مخلوط کنید.شکلات را درون کیسه شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید.آنها را روی کوکی ها بریزید و در آخر، یک عدد آلبالو روی هر کدام قرار دهید.
• ۲/۳ پیمانه کره آب شده
• ¾ پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• یک عدد تخممرغ
•یک قاشق غذاخوری شیر
• یک قاشق چایخوری وانیل
• دو پیمانه آرد کامل
• رویال آیسینگ*
• رنگ غذای قهوه ای
• پاستیل سفید
• اسمارتیز قرمز
• اسمارتیز قهوه ای
۱٫در کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید.شکر، بیکینگپودر و نمک را اضافه کنید.آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.تخممرغ، شیر و وانیل را اضافه کنیدبه تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با همزن برقی و بعد از آن باقاشق چوبی هم بزنید.خمیر را از وسط دونیم کنید.آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲٫فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید.با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید.قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید.سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپروی هم قرار دهید.
۳٫آنها را داخل سینی فر قرار دهید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید.سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
۴٫به رویال آیسینگ* رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید.آن را روی صورت گوزن بریزید.برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید.برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.
• ۴۵۰ گرم پودر قند
• ۳ قاشق غذاخوری پودر مِرینگ
• نصف قاشق چایخوری پتاسیم بی تارترات
•نصف پیمانه آب گرم
• یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیهدر یک کاسه بزرگ، پودر قند،پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید.آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید.آنها را باید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه با سرعت بالای همزن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد.آن را به مدت ۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
مواد لازم کاپ
• یک بسته پودرکیک
• آب، روغن نباتی و تخم مرغ به اندازه ای که روی جعبه پودر کیک قید شده
• ۱ بسته خامه سفید پرچرب
• ۱ فنجان چیپس شکلات
• ۲ قاشق چایخوری کره
• قلب های تزئینی برای روی تزئین روی
فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ شود.داخل قالب های استاندارد مافین کاغذ مخصوص کاپ کیک بگذارید. کاپ کیک ها را آنطور که در دستورالعمل روی جعبه پودر کیک نوشته شده بپزید.سپس بگذارید کاپ کیک ها ۳۰ دقیقه سرد شوند. با قاشق خامه را داخل کیسه لوله دار مخصوص تزئین کیک بریزید و با آن خامه را روی هرکدام از کاپ کیک ها بریزید.در کاسه ای که بتوان آن را در مایکروویو گذاشت، چیپس های شکلات و کره بریزید و کاسه رادر مایکروویو بگذارید تا یک دقیقه آب شود و یک بار آن را دربیاورید و هم بزنید و دوباره در
مایکروویو بگذارید.سپس شکلات آب شده را روی کاپ کیک ها بچکانید.حالا با قلب های ریز آنها را تزئین کنید.
برترین ها – تبیان