8 مدرسه در استان بوشهر مجری طرح سواد دیجیتال هستند

خبرگزاری تسنیم دوشنبه 09 آبان 1401 - 11:16
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر، گفت: امسال 8 مدرسه ابتدایی استان به صورت پایلوت مجری طرح سواد دیجیتال شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، غلامحسین مهران‌پور صبح امروز در نشست بررسی طرح‌های آموزشی در نقاط مختلف استان اجرا طرح‌های آموزشی برای همه اقشار جامعه را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با توجه به فرمان مقام معظم رهبری که آموزش را حق هر فردی می‌دانند در این راستا از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌شود.

وی با بیان اینکه باید با همکاری، فضاهای آموزشی و تجهیزات مورد نیاز برای کودکان فراهم شود تصریح کرد: باید امکانات تحصیل برای کودکان با احداث مدارس جدید و تجهیز آموزشی که دانش‌آموزان اتباع خارجی هم شامل می‌شود فراهم شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر از اجرا طرح نهضت نصیب آموزشی یکسان در استان خبر داد و بیان کرد: این طرح با هدف ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت یادگیری و پوشش تحصیلی 100 درصدی دانش‌آموزان در شهرستان‌های عسلویه و کنگان در حال اجرا است.

مهران‌پور افزود: در این طرح از نظر مدارسی که از امکانات و فضاهای آموزشی با مشکل مواجه هستند زیرپوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

وی از اجرا طرح سواد دیجیتال در مدارس استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: امسال 8 مدرسه ابتدایی استان به صورت پایلوت مجری طرح سواد دیجیتال شدند.

برگزاری طرح بصیرت‌افزایی ویژه فرهنگیان استان بوشهر

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح بصیرت‌افزایی ویژه فرهنگیان خاطر نشان کرد: 500 طلبه در مدارس آموزش و پرورش استان بوشهر مشغول فعالیت هستند.

محمود حقدوست با بیان اینکه‌ اولویت مسئله ارتباطات در مسائل آموزشی و فرهنگی با دانش‌آموزان است تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت طلاب، مبلغان و معلمان، کارگاه‌های آموزشی در حوزه سبک زندگی در مدارس برگزار می‌شود تا بتوانیم مسائل اعتقادی و ارتباطی را تقویت کنیم.

وی با اشاره به اجرا طرح بصیرت‌افزایی فرهنگیان استان با حضور 500 طلبه و 200 فرهنگی استان خاطر نشان کرد: معلمان و مبلغان سر فصل مبحث بصیرت‌افزایی در حوزه پرورشی و فرهنگی برای انتقال مفاهیم اعتقادی و ارتباطی برای دانش‌آموزان هستند.

معاون فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در استان بوشهر هم گفت: مسئله مهم مشورت پذیری باید بین فرهنگیان و طلاب ایجاد تا هدف اصلی این طرح به صورت مثبت انجام شود.

حجت‌الاسلام محسن یوسفی اضافه کرد: طرح بصیرت‌افزایی باید محتوا یا بسته فرهنگی برای فرهنگیان و دانش‌آموزان داشته باشد تا موضوع تربیتی و پرورشی برای عموم روشن شود.

انتهای پیام/190

 

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.