ماموران پلیس که همواره مورد اعتماد مردم قرار می گیرند هرگز نباید از امکاناتی که برای حفاظت از مردم در اختیار دارند استفاده شخصی کنند و با ابروی پلیس بازی کنند. جزییات تازه از کشته شدن خانم در کرمان به دست مامور پلیس را در رپشین وی ببینید.
سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان در واکنش به خبر کشته شدن یک زن در شهرستان قلعه گنج، اطلاعیهای صادر کرد.
به نقل از قوه قضاییه، در این اطلاعیه آمده است:
در تاریخ ۱۶ مهر ماه سال جاری یک نفر از افسران پلیس در شهرستان قلعه گنج استان کرمان به دلیل اختلافات شخصی اقدام به کشتن یکی از شهروندان خانم کرده است.
حادثه در یکی از خیابانهای سطح شهر قلعه گنج و در خودروی تاکسی رخ داده است به نحوی که در پی بروز اختلافات شخصی زمانی که مقتول قصد ترک شهر را داشته، متهم با حضور در مقابل تاکسی مانع حرکت خودرو میشود و در حالی که ضارب قصد پیاده کردن مقتول از تاکسی را داشته به دلیل ممانعت وی از پیاده شدن، با شلیک گلوله «کلت کمری» او را به قتل میرساند.
اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمان اضافه می کند: متعاقب این اقدام مجرمانه، قاتل در کوتاه ترین زمان دستگیر و بلافاصله با قرار بازداشت موقت توسط قاضی کشیک دادسرای نظامی ناحیه جیرفت روانه زندان میشود و در نهایت با توجه با اظهارات متهم و دلایل و شواهد موجود و شکایت اولیاء دم، پرونده با صدور قرار جلب به دادرسی به اتهام قتل عمد در آستانه صدورکیفرخواست بوده و تا اواخر هفته به دادگاه نظامی یک کرمان ارسال خواهد شد.
نام کرمان در دورههای قبل از اسلام، “بوتیا” و “کارامانیا” بوده است. برخی عقیده دارند که کرمان دگرگون شده کلمه «کریمان» است و عدهای نیز آن را مشتق از “کارمانیا” قدیم به معنی “جایگاه دلاوری و نبرد” ذکر میکنند. در حالی که تواریخ عرب و یهود، “کرمان” را فرزند هیتال یا هپتال از نبیرههای نوح میدانند، کتب فارسی از طهمورث به عنوان جد وی یاد میکنند. هرودوت از شش نژاد فارسی نام میبرد که یکی از آنها “گرمانیان” است. مرکز کرمان را در قدیم “گواشیر” و “بردشیر” میخواندند. “گواشیر” در اصل “کوره اردشیر”یعنی شهر اردشیر بوده که به تدریج “گواشیر” شده است.
از لحاظ تاریخی سابقه سکونت و استقرار انسان در دیار کرمان به هزاره چهارم قبل از میلاد میرسد. این منطقه یکی از قدیمیترین نواحی ایران به شمار میرود. وجود هر فضای تاریخی در کرمان بیان گر بخشی از زوایا و ابعاد زندگی مردم و حکومتهای این مرز و بوم میباشد. تاسیس و تخریب، مرمت و انهدام، همه نشان گر حیات پر جنب و جوش این دیار ناشناخته است. کمی آثار تاریخی کرمان در مقایسه با شهرهایی، چون اصفهان و شیراز به دلیل آسیبی است که حوادث ناگوار تاریخ در این منطقه پدید آورده است. همین معدود آثار نیز نشانه توانایی، پایداری و کوششهای مردم این خطه از کشور است.
ایسنا ـ تابناک