کباب لاری از غذاهای محبوب لارستان می باشد که در مراسم های مختلف آن ها پخته می شود در این مطلب همراه با پرشین وی شوید تا آموزش تهیه کباب کنجه لاری را به همراه ترفندهای پخت آن بخوانید
کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف
مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند.
کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه
کرد.
مواد لازم:
فیله گوساله خرد شده: ۴۰۰ گرم
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
ماست: ۱ پیمانه
فلفل پاپریکا: ۴/۱ قاشق چایخوری
روغن
کنجد: ۳ قاشق سوپخوری
قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
پیاز رنده شده: ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز: ۸
روش تهیه:
۱٫
فیلههای گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت ۵
دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویهها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر
سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.
۲٫
به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار و طعمدار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و
روی تابه چدن به مدت ۶ الی ۷ دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه
ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.
*برای این که کنجه کباب شما خوشمزهتر و چربتر شود میتوانید از دنبه در لا به لای تکههای کباب استفاده کنید. این کار موجب میشود کباب شما نرمتر شود و گوشت نیز در حین پخت نسوزد.
*در زمان سرو کردن کنجه کباب میتوانید مقدار آب لیمو ترش تازه روی آن بریزید و روی کباب را با ریحان تازه تزئین کنید.
*بسیاری از محلیهای لاری برای خوش طعمتر شدن کنجه کباب دو تا چهار روز گوشت را در مواد میخوابانند و معتقد هستند این کار موجب تردتر شدن کباب میشود.
*توجه داشته باشید که برای درست کردن کباب کنجه حتما از ماست چکیده استفاده کنید.
*برای نرم و لطیف شدن کنجه کباب میتوانید مقداری کیوی را در مواد گوشت خرد کنید.
*کنجه کباب یا قنجه کباب در واقع همان کباب چنجه است که در زبان آذربایجانی به آن چنجه گفته میشود و در انواع چنجه با گوشت گوسفند و گوساله و حتی بوقلمون در فر، سیخ چوبی، روی زغال و منقل و در ماهیتابه هم درست میشود.
مجله زندگی ایده آل -فروشگاه افق کوروش