به گزارش خبرنگار خبرگزای صدا و سیما؛ آقای مرتضی بختیاری در مراسم امضای تفاهم نامه مشترک در راستای ارائه خدمات قضایی رایگان به گروههای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی افزود: نگاه عاطفی به مستمندان را قبول نداریم بلکه این نگاه باید از روی تکلیف باشد و باید مراقبت کنیم تکریم آنها رعایت شود.
وی با اشاره به اینکه حق تعداد قابل توجهی از مددجویان ما به ویژه ایتام پایمال شده است، گفت: از مسئولان قضایی قدردانی میکنیم که حق بسیاری از افراد یتیم را بازگردانده اند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی افزود: خیلی از افراد تحت پوشش کمیته امداد زبان و قلم دفاع از خود را ندارند و در کنار رایگان شدن این خدمات باید به این مددجویان راهنمای قضایی ارائه شود.
بختیاری گفت: اولویت این طرح باید خانوادههای یتیم و روستایی باشد.
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هم گفت: در کشور حدود هزار و ۱۰۰ دفتر خدمات داریم که ویترین قوه قضائیه محسوب میشود.
حسنی روحانی نیا افزود: بخش عمدهای از خدمات به تصدی گری قوه قضائیه در این دفاتر انجام میشود و صلاحیتهای جدیدی هم به این دفاتر واگذار خواهد شد.
وی گفت: با امضای این تفاهم نامه افراد محروم در زمان مراجعه به دفاتر خدمات قضایی مبلغی پرداخت نخواهند کرد.
در ادامه این مراسم رئیس سازمان بهزیستی هم گفت: ما چندی پیش تفاهم نامههایی با کانون وکلا و مجموع وکلای قوه قضائیه برای استفاده مددجویان از خدمات وکلا امضا کردیم.
آقای وحید قبادی دانا افزود: زمینه برای پیگیری حقوق برخی مددجویان با تسهیل و تسریع فرآیندهای قضایی فراهم میشود و ما امیدواریم مددجویان ما بدون پرداخت تعرفه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بتوانند به حقوق خود برسند و با صدای رسا حقوق خود را با کمک قوه قضائیه استیفا کنند.
در ادامه این مراسم رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه هم گفت: قطعا شان و منزلت محرومان مشمول این تفاهم نامه باید رعایت شود.
آقای عیسی زارع افزود: دسترسی به عدالت برای محرومان باید آسان شود چرا که این افراد به واسطه عزت نفسی که دارند باید کمک بیشتری به آنها صورت گیرد.
وی گفت: سازوکارهایی هم دیده ایم که به این افراد مشاورههای رایگان قضایی هم ارائه شود.