امیرعلی سعادتمند در گفتوگو با ایسنا در خصوص صحبتهای فرزاد فتاحی، مدیرکل ورزشوجوانان خراسان رضوی و هاشم صیامی، رییس فدراسیون دوومیدانی کشور پیرامون عزل و عملکرد ناموفق وی در هیات دوومیدانی خراسان رضوی اظهار کرد: در سالهای ۹۶، ۹۷ و ۹۸ از عملکردم در هیات دوومیدانی خراسان رضوی تقدیر به عمل آمد. در سال ۹۸ در بررسی و ارزیابی هیاتهای دوومیدانی کشور، جایگاه دوم هیاتهای استانی در کشور را از آن خود کردیم که شخص فرزاد فتاحی در این رابطه از من تقدیر کرد و از سوی استاندار وقت، علیرضا رزم حسینی نیز لوح تقدیر دریافت کردم.
وی تاکید کرد: اگر عملکرد ناموفقی در هیات دوومیدانی خراسان رضوی داشتهام، چرا از من در سالهای گذشته تقدیر کرده و لوح تقدیر دادند؟ اگر اینگونه باشد خودشان زیر سوال میروند چرا که اگر ناموفق بودم، باید عذرم را می خواستند و مجبور به استعفایم میکردند.
رییس سابق هیات دوومیدانی خراسان رضوی با گلایه از صحبت های مطرح شده افزود: چرا عملکرد همکارانم در هیات دوومیدانی را زیر سوال میبرند؟ بنده به عنوان کارمند اداره کلورزشوجوانان خراسان رضوی باید حمایت شوم نه این که عملکرد تمام هیات استانی زیر سوال برود.
سعادتمند ادامه داد: متاسفانه باب شده که اگر کارمندی از مدیر خود انتقاد کند، فرداروزی از کار معلق خواهد شد. در کشور قانون داریم، چرا نباید در ورزش خراسان رضوی آزادی بیان وجود داشته باشد؟ از بیان این صحبتها و انتقاد از مدیران خود ابایی ندارم.
وی اضافه کرد: هیچ کس نمیتواند بگوید که امیرعلی سعاتمند مربی تیم ملی ایران نبوده و شاگرانی در حد تیم ملی پرورش نداده و تخصصی هم ندارد. برای این که به این جایگاه برسم در این کشور برای من هزینه شده است، آن وقت به دلیل یک برخورد شخصی، رییس فدراسیون میگوید که برای حسن تفتیان هزینه نکردهام. در دوران مدیریت کوروش صبوریان، مدیرکل سابق ورزشوجوانان خراسان رضوی ماهانه ۵ میلیون تومان حقوق به حسن تفتیان پرداخت میکردیم، البته ۵ میلیون تومان برای یک قهرمان مبلغ ناچیزی است، اما تلاشمان را کردیم تا در حد وسع کمک کنیم.
سعادتمند یادآور شد: رییس فدراسیون انتقاد داشته که از حسن تفتیان حمایت مالی نداشتهام. حمایت مالی از ورزشکار ملی جزو وظایف فدراسیون است، هیات استانی زمانی کمک میکند که فدراسیون دچار ضعف باشد و نتواند کمک کند.
رییس سابق هیات دوومیدانی خراسان رضوی بیان کرد: شاهین مهردلان ماحصل زحمات هیات دوومیدانی خراسان رضوی است که توانست رکورد آسیا را جابجا کند. در سال ۹۷ و ۹۸ حدود ۱۵۰ میلیون تومان برای مهردلان هزینه کردیم که توانست رکورد آسیا را جابجا کند. مدیرانی مانند فرزاد فتاحی به خاطر این که رکوردار پرتاب وزنه آسیا از خراسان رضوی است، بیلان کاری میدهند.
سعادتمند اضافه کرد: یکی از ایراداتی که از من میگرفتند هزینه کردن در بخش بانوان بود. آیا مدیران به دنبال عزت کشور خود نیستند؟ ورزشکار دختر این استان در مسابقات کشوری مدال کسب کرده و مایه افتخار است.
وی در خصوص نارضایتی ورزشکاران از اعزام به مسابقات چابهار گفت: درآمد هیات دوومیدانی به خاطر کرونا در سال ۹۹ کاهش یافت. نامهای به مدیرکل ورزشوجوانان استان ارسال کرده و برای اعزام ورزشکاران به مسابقات چابهار تقاضای کمک مالی کردم. اداره کل ورزشوجوانان نیز اعلام کرد که پولی برای اعزام ورزشکاران ما ندارد. مجبور شدیم از شهرداری مشهد تقاضای کمک کنیم و موافقت ضمنی آن را هم گرفتیم، اما مدیرکل ورزشوجوانان خراسان رضوی برای صدور یک نامه به شهرداری مشهد جهت پرداخت کمک هزینه مالی برای اعزام تیم به مسابقات، با هیات دوومیدانی استان همکاری لازم را نداشت.
رییس سابق هیات دوومیدانی خراسان رضوی تصریح کرد: در انتها مجبور شدیم در هیات دوومیدانی نفری یک میلیون تومان فقط برای تامین هزینه رفتوبرگشت ورزشکاران هزینه کنیم، در حالی که در سایر هیاتهای ورزشی، ورزشکاران هزینههای اعزام را خودشان پرداخت میکنند. در هیات دوومیدانی استان ورزشکاران همیشه با بهترین امکانات به مسابقات اعزام میشدند و معمولا در هیات استان به لوکس بودن معروف بودیم.
سعادتمند افزود: رییس فدراسیون دوومیدانی تا چند روز قبل با من تماس میگرفت و حمایت میکرد، اما در حال حاضر متوجه شدم که وی از ابتدا به دنبال برکناریام بوده و به دروغ از من حمایت میکرده است.
وی در خصوص وضعیت سالن هیات دوومیدانی خراسان رضوی اظهار کرد: مدیرکل ورزشوجوانان در صحبتهای خود گفته بود که سالن هیات در دست بخش خصوصی بوده، در حالی که از زمان حضورم در هیات دوومیدانی خراسان رضوی سالن در اختیار هیات قرار داشته و آن را با مشکلات و تنشهای موجود توانستهایم از آن خود کنیم. البته در یک دوره با کمک وزارتخانه توانستیم قرارداد بخش خصوصی بابت سالن هیات دوومیدانی را لغو کنیم.
انتهای پیام