زیباترین روستای جاده چالوس کدام روستاست؟ هنوز هم بسیاری از گردشگران هستند که ترجیح میدهند خود را از زیباییهایی شگفتانگیز جاده چالوس محروم نکنند. گذشته از این، در بسیاری از مواقع خود جاذبههای گردشگری موجود در این جاده است که هدف اصلی گردشگران از شروع سفر خود است. با مجله گردشگری دلتا در ادامه این مطلب همراه باشید.
اگر بنا باشد از میان انبوه روستاها زیباترین روستای جاده چالوس را انتخاب کنیم روستای ارنگه بدون شک یکی از اولین گزینههایی خواهد بود که به ذهن خطور میکند. ارنگه در واقع منطقهای است که از چند روستای نزدیک به هم تشکیل شده است. هر کدام از پنج روستای این منطقه میتوانند با لقب زیباترین روستای جاده چالوس مفتخر شوند. اما قرارگیری آنها در نزدیکی هم باعث شده است تا نام منطقه ارنگه در صدر تمام فهرستهای مربوط به دیدنیهای جاده چالوس بدرخشد.
در انتخاب زیباترین روستای جاده چالوس یکی دیگر از گزینهها صد البته روستای سپهسالار است. این روستا با نام امامزاده ابراهیم نیز شناخته میشود. دلیل این امر مقبره این امامزاده است که در دل غاری در نزدیکی این روستا واقع شده است. روستای سپهسالار پیش از هر چیز با آبشار زیبا و چشمنواز خود شناخته میشود.
شاید سپهسالار زیباترین روستای جاده چالوس نباشد اما آبشار سپهسالار بدون شک زیباترین آبشار جاده چالوس است. این آبشار ده متری در بین دو صخره قرار گرفته است. این موقعیت ویژه باعث شده است تا منظره این آبشار نیز ویژه و منحصربهفرد باشد. همچنین محدوده زیر آبشار هم به دلیل وجود همین صخرهها از حالتی جذاب و خاص برخوردار است. شیوه خاص تابش آفتاب به آبشار سپهسالار نیز زیبایی آن را دو چندان میکند.
فاصله روستای سپهسالار با سد کرج تنها پانزده کیلومتر است. این روستا در پنج کیلومتری غرب جاده چالوس قرار دارد و نزدیکی آن با تهران نیز به محبوبیت آن افزوده است. اگر به طبیعت جاده چالوس علاقه دارید، ۶ مکان جذاب جاده چالوس برای چادر زدن را بخوانید.
اگر به دنبال یافتن زیباترین روستای جاده چالوس هستید نام روستای خور را فراموش نکنید. این روستا نیز مانند روستای سپهسالار در فاصلهای نزدیک با تهران و کرج واقع شده است. روستای خور در فاصله هفده کیلومتری با کرج قرار دارد و پایتختنشینان میتوانند خود را در کمتر از یک ساعت به این بهشت گمشده برسانند. مهمترین جاذبه گردشگری این روستا آبشار زیبای آن است. آبشار خور دارای ارتفاعی حدود پنجاه متر است و از شکوهی کمنظیر برخوردار است. وجود درختان انبوه گیلاس، آلو و سیب نیز یکی دیگر از جذابیتهای روستای خور است. این درختان وحشی در مسیر منتهی به آبشار خور قرار دارند.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از گردشگری بهشت ۴۰ میلیون ساله مازندران را بخوانید.