صدیقه مظفر در گفتوگو با ایسنا، بابیان اینکه هماکنون آغاز فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان هستیم، افزود: ارزیابی اولیه که شامل صحت سنجی اطلاعات واردشده توسط متقاضیان، دادن مشاوره و راهنمایی شغلی به آنان بوده است در ۸ استان به اتمام رسیده است.
صدیقه مظفر با اشاره به انجام مراحل مربوط به فاز اول طرح توسعه مشاغل خانگی در ۱۳شهرستان استان هرمزگان عنوان کرد : تا الآن در شهرستانهای عباس ۱۴۵۶، بندرلنگه ۱۸۸، قشم ۴۴۲، میناب ۱۱۲۰، جاسک ۲۶۵، رودان ۳۳۲، حاجیآباد ۵۷۸، بستک ۳۴۲، خمیر ۲۳۱، پارسیان ۳۳۷، سیریک ۲۵۳، ابوموسی و بشاگرد ۴۵۱ نفر متقاضی طرح هستند.
این مدیر اجرایی گفت:در فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان برگزاری جلسات توجیهی با پیشرانان، سطحبندی متقاضیان، معرفی متقاضیان به پیشران، فراخوان و ثبتنام تحصیل گران، معرفی منابع آموزشی جهت آموزش عمومی، تهیه و تدوین منابع آموزشی، ارائه مشاوره موردنیاز به متقاضیان در طول اجرای دوره ، ورود اطاعات آموزش، مشاوره و گزارش آن در سامانه، راستی آزمایی ارائه مشاوره و گزارش آن در سامانه و.... است.
وی اظهار کرد: طرح مذکور در هر شهرستان از طریق انعقاد تفاهمنامه با پیشرانها و پشتیبانها با جهاد دانشگاهی در هر شهرستان وارد مرحله آموزش، توانمندسازی و مشاوره خواهد شد.
مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی هرمزگان افزود: قرار است با همکاری پیشرانها و کاربر اساس فرمتها، اصلاح و ویرایش اطلاعات و پروفایل سامانهای، مشاوره تخصصی شغلی، و استعداد سنجی برای تکتک متقاضیان انجام شود و با توجه به شرایط کرونایی و ابعاد زمانی پیشبینیهای لازم صورت بگیرد.
مظفر اضافه کرد: موضوع اصلی این است که بیشتر جامعه هدف ما متقاضیان که اسامی آنان در سامانه ثبتشده هستند که کارهای مشاوره تخصصی، ایجاد انگیزه و مشاوره شغلی جهت ایجاد یک شغل پایدار را در این مرحله خواهیم داشت.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه آموزش شهرستان سیریک و خمیر در این هفته آغاز شده است، گفت: افراد در طرح توسعه مشاغل خانگی از فواید این طرح بهرهمند شده و میتوانند با خوداشتغالی و اشتغالزایی به درآمد رسیده و خودکفا شوند.
انتهای پیام