یکی از عاداتی که در خانواده های ایرانی بسیار دیده می شود مصرف غذاهای منجمد و مانده می باشد اگر شما هم جز افرادی هستید که دائما از غذاهای یخ زده استفاده می کنید در ادامه همراه با پرشین وی شوید تا درباره مضرات غذاهای منجمد بخوانید.
غذاهای چرب و پرنمک که عمدتاً شامل فست فودها و خوراکیهای کی اف سی است،
برای کارکرد قلب و عروق به شدت مضر است.
در این مطلب مواد غذایی که سلامت قلب را تهدید میکنند، معرفی شدهاند.
غذای چرب و نمکی رستوران ها جانتان را به خطر می اندازد
مردم باید مصرف غذاهای رستورانی را کاهش داده یا به طور کامل آنها را کنار بگذارند.
این غذاها اغلب چرب بوده و برای سلامت قلب به طور وحشتناکی مضرند.
یک وعده سیب زمینی سرخ شده کل سدیم روزانه بدن را تامین می کند در صورتی که میزان سدیم در
بدن افزایش پیدا کند شانس بروز حمله قلبی نیز زیاد می شود علاوه بر این ها مواد غذایی شوراعتیاد آور
بوده و با تغییر ذائقه فرد به غذای پرنمک سلامت قلب و جان مورد تهدید قرار می گیرد.
در یک مطالعه اخیر نشان داده شد که مواد غذایی شور می تواند اشتها را تحریک کنند در نتیجه افزایش
مصرف کالری موجب بروز چاقی، اضافه وزن ، پرخوری و بیماری های ناشی از آن می شود.
نوع دیگری از مواد غذایی که باید از رژیم غذایی ما حذف شود مواد غذایی چینی است سدیم و چربی
های ناسالم آن ها به حدی است که به سلامت قلب آسیب می رساند.
مشکل اصلی موادغذایی چینی میزان بالا مواد نگهدارنده و مونو سدیم گلوتامات (MSG) این مواد غذایی است التهاب، درد گلو
و خارش می تواند واکنش های منفی ناشی از این مواد باشد.
به تازگی دانشمندان کشف کردند که برخی از مردم به این مواد نگهدارنده چینی حساسیت دارند به این حساسیت ها
“سندرم رستوران چینی” می گویند.
محصولات کی اف سی
مواد غذایی سرخ شده به سلامت قلب آسیب جدی می رسانند به همین دلیل مرغ سوخاری کنتاکی باید از رژیم
غذایی افراد مبتلا به بیماری قلبی حذف شود این غذاها حاوی میزان زیادی سدیم و چربی است.
برخی محققان بر این باورند سطوح خطرناک عناصر دیوکسین در کی اف سی از مضرات بزرگ این غذا در رستوران
ها و فست فودها است.
کیفیت تغذیه ای غذاهای منجمد اغلب بسیار پایین بوده و سلامت قلب را به خطر می اندازد این غذاها مملو
از رنگ، مواد نگهدارنده، مواد شیمیایی، شیرین کننده، نمک، طعم دهنده های مصنوعی و چربی های مضر هستند درنتیجه مصرف
آن ها گرفتار بیماری قلبی می شوید.
خوردن فست فود عمرتان را کاهش میدهد
فست فود قاتل بزرگ قلب است با خوردن این موادغذایی سطح بالایی از نمک و چربی وارد بدن شما می
شود با عادت کردن بدن به خوردن این موادغذایی سلامت قلب به خطر می افتد.
دانشمندان در یک مطالعه به منظور کشف عواقب ناشی از رژیم غذایی فست فود دریافتند : مصرف فست فودها منجر
به چاقی و افزایش خطر ابتلا به دیابت شده و به طور کلی به سلامتی آسیب می رساند.
بیماری قلبی کودکان ثمره فست فودخوری کودکی
در یک مطالعه اطفال مجله مشخص شد که حدود ۳۰ درصد از کودکان
در روز فست فود مصرف می کنند رژیم غذایی ناسالم به سلامت قلب کودکان در آینده آسیب جدی وارد می
کند به همین دلیل امروزه آمار سن ابتلابه بیماری های قلبی عروقی کاهش پیدا کرده است.
Left over یعنی پس مانده یا همان غذای مانده که امروز درست کرده ایم و اضافه اش را، خواسته یا ناخواسته، برای بعد، کوتاه مدت یا بلند مدت نگه می داریم. اما به نظر شما، غذایی که دوباره و چندباره گرم می شود یا گرم کردن غذای فریزری، همان ارزش غذایی مواد تازه را دارد؟
در موضوع مضرات غذاهای منجمد بد نیست بدانید مسلما غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد، یعنی میزان ویتامین ها در آن تا حد زیادی کاهش یافته و همچنین کیفیت و بهداشت غذای مانده پایین تر از غذای تازه است.
به همین دلیل محققان اصرار دارند که تا حد ممکن غذای هر روز، همان روز پخته و تازه مصرف شود زیرا خوردن غذای مانده نه تنها کیفیت بهداشتی و ارزش غذایی پایینی دارد که ممکن است باعث مسمومیت شود، بنابراین خوردن غذای مانده به هیچ وجه توصیه نمی شود.
تازه مصرف کردن غذا هم به این معنی است که هر خوراکی در همان وعده ای که پخته می شود، خورده شود.
باشگاه خبرنگاران -ساعدنیوز