چشم انتظاری برای ایجاد شهرک نمایشگاهی در بام ملایر؛ شهرک «حاجی آباد» بزرگ‌تر می‌شود

خبرگزاری تسنیم شنبه 11 بهمن 1399 - 17:36
گروه استان‌ها- ملایر قطب تولید مبل و منبت در کشور به شمار می‌شود؛ ظرفیتی که نقش مهم در رونق اقتصادی این شهرستان داشته و برای 25 هزار نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مبل و منبت، هنری زیبا و ماندگار است که ذوق و هنر ایرانی در استفاده از ظرفیت‌های طبیعت را به نمایش می‌گذار؛ هنری که شهر ملایر، سرآمد آن است.

ملایر «شهر جهانی مبل و منبت» لقب گرفته و 70 درصد مبلمان کشور نیز در این شهرستان تولید می‌شود؛ صنعتی که برای چند هزار نفر اشتغال‌زایی داشته است.

ملایر با برخورداری از استعدادهای طبیعی و وجود انواع درختان راش، گردو و چنار و کارگاه‌های تولیدی به قطب تولید مبل و منبت تبدیل شده و این صنعت و هنر زیبا، ظرفیت بزرگ اقتصادی این شهرستان به شمار می‌رود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ملایر می‌گوید: نزدیک به 9 هزار هنرمند در 5 هزار کارگاه کوچک و بزرگ تولید مبل و منبت مشغول به کارند.

ابرهیم جلیلی می‌افزاید: 420 فروشگاه مبل و منبت نیز در ملایر وجود دارد که برای بیش از یک هزار نفر اشتغال زایی کرده است.

وی بیان می‌کند: با در نظر گرفتن مشاغل مرتبط مانند رنگ کاری، رویه‌کوبی، تولید اسفنج، نجاری و غیره نیز روی هم رفته 25 هزار نفر در صنعت مبل و منبت ملایر مشغول به کارند.

رئیس میراث فرهنگی و گردشگری ملایر اعلام می‌کند: به تازگی نیز پیگیری‌هایی برای ایجاد غرفه فروش مبلمان ملایر در فروشگاه‌های اتکا با هدف حمایت از این صنعت انجام شده است.

جلیلی با اشاره به استقبال شرکت فروشگاه‌های اتکا از این موضوع می‌گوید: این غرفه در فروشگاه اتکا مراکز 12 استان مهم کشور ایجاد می‌شود که در رونق بازار مبل و منبت تأثیر بالایی دارد.

وی تصریح می‌کند: حضور برندهای مختلف ملایر در فروشگاه‌های اتکا سایر استان‌ها، ضمن فروش محصول به تبلیغ ظرفیت‌های شهرستان، جذب گردشگر و برگزاری تورهای گردشگری کمک می‌کند.

ظرفیت بالای ملایر در تولید مبلمان سبب شده تا مسئولان به فکر ایجاد شهرک نمایشگاهی در این شهرستان افتاده و 17 هکتار زمین در منطقه «بام ملایر» به آن اختصاص یابد.

رئیس هیئت مدیره بازار بزرگ ملایر در این مورد به «تسنیم» می‌گوید: این کار با همکاری سرمایه‌گذار ایرانی ساکن آمریکا انجام می‌شود و یک هزار و 500 میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

یدالله کریمی می‌افزاید: سرمایه‌گذار، طرحی را برای ایجاد شهرک مبل و منبت ملایر ارائه داد که ضعیف بود و قرار شد؛ طرح بهتری ارائه دهد، اما به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا، اعلام طرح جدید تاکنون انجام نشده است.

رئیس هیئت مدیره بازار بزرگ ملایر در مورد شهرک صنعتی مبلمان روستای »حاجی آباد» نیز بیان می‌کند: کارهایی برای گسترش این شهرک انجام شده، اما مشکل اصلی به توافق نرسیدن با مالکان زمین‌های کشاورزی برای فروش محدوده موردنظر است.

کریمی اعلام می‌کند: 40 میلیارد تومان اعتبار برای افزودن 20 هکتار دیگر به شهرک مبلمان حاجی آباد اختصاص یافته و هم اکنون نیز بیش از 300 کارگاه تولیدی در آن وجود دارد.

انتهای پیام/744/ش

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.