به گزارش شمال نیوز،مازندران، بهمناسبت روز دانشجو و هفته پژوهش و فناوری، نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران، روز گذشته، ۱۳ آذرماه با حضور رئیس، معاونان و مدیران دانشگاه مازندران در سالن همایشهای سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.
مرتضی علویان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران، در این نشست خبری به ارائه گزارش عملکرد فعالیتهای فرهنگی و هنری در سطح دانشگاه مازندران پرداخت و گفت: این دانشگاه در مناسبتهای مختلف مانند هفته مازندران، هفته قرآن و عترت در دانشگاهها فعالیتهای ویژهای صورت گرفت. همچنین در این هفته بیش از ۱۰ برنامه متنوع قرآنی، از قبیل برگزاری سه محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته دانشجویی و دانشگاهی در سطح دانشکدهها و سازمان مرکزی دانشگاه، دیدار فعالان قرآنی با خانواده شهدا، برگزاری مسابقات قرآنی و حضور فعالان قرآنی دانشگاه در نماز جمعه شهرستان بابلسر و... از جمله برنامههایی اجرایی بود.
وی افزود: کتاب قرآن با ترجمه مازندرانی که توسط حجتالاسلام خطیبی، امام جمعه شهر کلارآباد به رشته تحریر در آمده است، قرار است از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران انتشار پیدا کند.
علویان تصریح کرد: پیرو برنامه ریزیهای انجام شده، دبیرخانه دایمی نهضت علویان در دانشگاه مازندران راهاندازی میشود و مجموعه نهادهای مختلف در استان زیر نظر این دبیرخانه فعالیت میکنند. نهضت علویان بهعنوان یک دستاورد برای مازندران باید شناخته شود و دبیرخانه دایمی آن باید جریان داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران با اشاره به فعالیتهای دانشگاه در هفته مازندران تصریح کرد: در هفته مازندران نیز ۱۳ برنامه متنوع مانند میزگردهای علمی، نمایشگاه فرهنگ و آیین بومی و محلی، همایش و بازیهای بومی و محلی، برگزار شد که فضای با نشاطی را در سطح دانشگاه ایجاد کرد.
وی با ارائه این مطلب که همایش روز مازندران با حضور جهانگیر اشرفی، پژوهشگر حوزه مازندران شناسی برگزار شد، ادامه داد: از دیگر فعالیتهای معاونت فرهنگی در سطح دانشگاه برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی است، که در سطح دانشگاه برگزار شد و در آینده نیز برپایی این کرسیهای آزاد اندیشی ادامه دارد.
رحمت عباسنژاد، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران نیز در این نشست با اشاره به موضوع دیپلماسی علمی در دانشگاه مازندران، به وجود مرکز آزفا «آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان» در راستای آموزش دانشجویان بینالملل اشاره کرد و با تأکید به لزوم توسعه این مرکز معتبر علمی، از آن بهعنوان فرصتی برای توسعه مرجعیت زبان فارسی با استفاده از زیرساختهای فضای مجازی در دانشگاه یاد کرد.
عباسنژاد با اشاره به فعالیتهای مدیریت روابط بینالملل دانشگاه از طریق امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاههای معتبر دنیا و همچنین حضور در اتحادیه دانشگاههای حاشیه خزر، توسعه این ارتباطات را در ایام پساکرونا از مهمترین برنامههای دانشگاه در حوزه دیپلماسی خواند.