سمبوسه هندی، ترد و خوشمزه + ویدیو

مجله دلتا شنبه 19 آذر 1401 - 15:02
طرز تهیه سمبوسه هندی ساده و خوشمزه است. سمبوسه جزء غذاهای خوشمزه و تند و تیز است که بیشتر در جنوب کشورمان طبخ می‌شود.

طرز تهیه سمبوسه هندی

سمبوسه جزء غذاهای خوشمزه و تند و تیز است که بیشتر در جنوب کشورمان طبخ می‌شود. روش‌های پخت متفاوتی برای سمبوسه وجود دارد و نوع هندی آن ادویه‌های متفاوتی دارد که طعم آن را خاص و منحصر به فرد می‌کند. اگر دوست دارید یک غذای جدید امتحان کنید با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی

  • کره گیاهی یا روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سبز ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیاه‌دانه ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل چیلی ۱ قاشق غذاخوری
  • برگ فلفل چیلی ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک به اندازه کافی
  • آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی پخته ۶۰۰ گرم
  • گشنیز تازه نصف فنجان
  • روغن برای سرخ کردن به اندازه کافی

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر تخم هلو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی یا جامد ۴ قاشق غذاخوری
  • آب ۱۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه سمبوسه هندی

پیشنهاد دیدنی: برای دیدن ویدیوهای بیشتر از آشپزی روش متفاوت پخت مرغ در فر + ویدیو را ببینید.

منبع خبر "مجله دلتا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.