یک شام لذیذ و فوری با نان تست و مرغ

مجله دلتا جمعه 09 دی 1401 - 16:02
تست مرغ و قارچ و پنیر یکی از غذا‌‌های بسیار خوشمزه شما‌ می‌توانید این غذای را در کمترین زمان ممکن تهیه و برای ناهار یا شام سرو کنید.
تست مرغ و قارچ و پنیر

تست مرغ و قارچ و پنیر یکی از غذا‌‌های بسیار خوشمزه شما‌ می‌توانید این غذای را در کمترین زمان ممکن تهیه و برای ناهار یا شام سرو کنید. تست مرغ و قارچ را‌ می‌توانید داخل فر یا ماکروفر درست نمایید.‌ می‌توانید این تست خوشمزه را با مرغ آبپز یا نگینی شده تهیه کنید. اگر مقداری مرغ از ناهار برای شما باقی مانده است‌ می‌توانید با آن یک غذای خوشمزه دیگر تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تست مرغ و قارچ و پنیر

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • پیاز سرخ شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نان تست ۱ بسته
  • سیر ۲ حبه
  • کره ۵۰ گرم
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

تست مرغ و قارچ

طرز تهیه تست مرغ و قارچ و پنیر

مرحله اول

ابتدا یک پیاز را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و به همراه سینه مرغ کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را بریزید و هم بزنید و روی مرغ آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ بپزد و بعد از پخته شدن به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم

در ادامه باید قارچ را خرد و بدون افزودن روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک شود. در همین حین باید سس بشامل را تهیه کنید. کره را داخل تابه دیگری بریزید و وقتی ذوب شد آرد را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد شیر را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در انتها کمی فلفل سیاه و آویشن و پنیر پارمزان اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

مرحله سوم

در ادامه باید سیر رنده‌شده را به همرا کمی روغن و پیاز داغ به مخلوط قارچ اضافه کنید و هم بزنید. سپس مرغ پخته‌شده را اضافه کنید. سس بشامل را هم بریزید و خوب مواد را هم بزنید. در انتها باید کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌‌ها بلند شود. به دلخواه‌ می‌توانید مجددا کمی پنیر اضافه کنید. برای دیدن دستورهای بیشتر از آشپزی یک روش جدید برای تهیه مرغ خوشمزه را بخوانید.

مرحله چهارم

کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و یک لایه نان تست قرار دهید. بعد از مواد مرغی و پنیر پیتزا بریزید و همین‌طور لایه‌‌ها را تکرار کنید تا مرغ و نان تست تمام ظرف را پر کند. حالا ظرف خود را داخل فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت یک ربع ساعت قرار دهید و ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا پنیر پیتزای روی نان تست هم برشته و طلایی شود. تست مرغ و قارچ و پنیر شما آماده است. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه تست مرغ و قارچ و پنیر

  • داخل ماکروفر هم با برنامه کانوکشن و دمای ۱۷۰ درجه و‌ مدت زمان یک ربع و در نهایت ۵ دقیقه گریل کنید.
  • می‌توانید داخل تابه دوطرفه نیز این غذا را تهیه کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید.
  • شیر باید هم‌دمای محیط باشد.

تست مرغ و قارچ و پنیر

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای آشپزی بیشتر از شیرینی‌پزی ساده‌ترین کیک خانگی بدون همزن + ویدیو را ببینید.

منبع خبر "مجله دلتا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.