سرهنگ مهدی پارسا روز دوشنبه در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت: معاونت اجتماعی سپاه گیلان و قرارگاه محرومیت زدایی جواد ائمه پرداختن به مناطق حاشیه شهری را در دستور کار قرار داده که در همین رابطه ۲۰ منطقه شهری کم برخوردار در استان گیلان شناسایی شده است.
وی با اشاره به آغاز فعالیت رسانه ای برای انعکاس مشکلات این محلات کم برخوردار خاطرنشان کرد: مدیران شهری باید محرومیت زدایی از محلات کم برخوردار را در اولویت کاری خود قرار دهند .
وی با بیان اینکه خبرنگاران با رسالت ویژه خود می توانند مشکلات و کمبودهای شهری را منعکس نمایند، بیان کرد: بسیج رسانه گیلان نیز با متمرکز شدن بر مناطق شهری در راستای رفع مشکلات تلاش خواهد کرد و ۱۳ گروه جهادی رسانه ای در این استان نیز تشکیل شده که توجه به مناطق حاشیه ای و کم برخوردار، هدف ویژه گروه های جهادی رسانه ای خواهد بود.
وی به مناطق کم برخوردار شناسایی شده مرکز گیلان نیز اشاره و اضافه کرد: البته تاکنون هفت منطقه کم برخوردار رشت نیز مورد شناسایی و بازدید های میدانی قرار گرفته و توجه و انعکاس مشکلات و مطالبه گری از مسئولان استانی بازخورد مثبتی از خود به جا گذاشته است.
سرهنگ پارسا در ادامه گفت: حضور میدانی مدیران شهری سبب می شود تا شهروندانی که از کمبود منابع و امکانات در مناطق کم برخودار رنج می برند، برای تغییر و دریافت خدمات بیشتر امیدوار باشند.
مسئول بسیج رسانه استان گیلان همچنین با اشاره به اینکه همزمان با سال جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، بازدیدهای رسانه ای از شرکت ها و واحد های تولیدی شهرک صنعتی رشت در دستور کار قرار گرفته ، اظهار کرد: با شناسایی ظرفیت های تولیدی استان می توان در راستای تحقق حقوق شهروندی گام برداشت تا مشکلات شرکت ها و کارگاه های تولیدی کاهش یابد.