حجتالاسلام مهدی ایمانیمقدم، در آئین تجدید میثاق دانشگاهیان با شهدا که امروز ۱۴ بهمن در سومین روز از دهه مبارک فجر به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی و با حضور جمعی از دانشگاهیان در گلزار شهدای اراک برگزار شد، تجدید میثاق با شهدا، آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری را وظیفه ای همگانی دانست و اظهار کرد: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا، تمام برنامهها همچون این مراسم به جهت رعایت پروتکل های بهداشتی شکل دیگری به خود گرفت، اما شیوع این بیماری باعث نمیشود که نام و یاد شهدا فراموش شود.
وی نقش دانشگاه و دانشگاهیان را در پیروزی انقلاب بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: باید به صورت گسترده به این نقش آفرینی پرداخته شود، چرا که دانشگاه و حوزه موتورهای محرک انقلاب برای رسیدن به تمدن اسلامی هستند.
ایمانیمقدم بر نقش دانشگاه در تولید علم اسلامی، مفید و کاربردی تاکید کرد و آنرا غیرقابل انکار عنوان کرد و افزود: طی ۴۲ سال اخیر، دوران های بزرگی بر ملت ایران گذشت و این مردم با همراهی مسئولان از تمامی این دوران های خطیر به سلامت عبور کرده و انقلاب را به سلامت از تمامی بحران ها عبور دادند و در ۲۰ سال اخیر پیشرفت کشور با وجود تحریمها، فشارهای امنیتی، ترور شخصیتهای علمی و دشمنی دشمنان، مثال زدنی بوده است.
وی با بیان اینکه علیرغم تمامی سختیها این انقلاب به رشد، شکوفایی و بالندگی رسیده و این تفکر انقلابی از یک سو تا مرزهای مدیترانه و از سوی دیگر تا چین و قلب اروپا پیش رفته است، اظهار کرد: آخرین پیشرفت علمی پزشکی که چشم دنیا را خیره کرد، تولید واکسن کروناست و این پیشرفت ما را جزو ۵ کشور برتر در این بخش قرار داد.
ایمانیمقدم تولید واکسن کرونا را اقدامی شگفت آور عنوان کرد و گفت: زمانی در این کشور گلوله کلاشینکف را وارد می کردیم و قادر به تولید سیم خاردار نبودیم، ولی امروز به برکت انقلاب و وجود نیروهای انقلابی توفیقات بسیاری در عرصههای مختلف به دست میآید.
وی با اشاره به خیل عظیم شهدای جامعه دانشگاهی بیان کرد: بیش از ۵۷۰ هزار جانباز، دهها هزار آزاده و صدها هزار رزمنده انقلاب را به ثمر نشاندند. این انقلاب ساده به دست نیامده و قطعا با قوت و با تبعیت از ولایت فقیه به اهداف خود خواهد رسید و هرجا که در تبعیت از ولایت سستی رخ داده، آسیب دیده ایم و هرجا تبعیت کرده ایم، موفق بوده ایم.
مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان ابراز امیدواری کرد که با تبعیت از ولایت فقیه و تحقق دولتی جوان، انقلابی و خوشفکر انقلاب ما در سال ۱۴۰۰ وارد مرحله جدیدی شود و در قرن آینده به آرمانهای اصلی انقلاب که شهدا با خونشان امضا و تأیید کردند، برسیم.
علیاصغر غفاریزاده، سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در حاشیه این مراسم پرداختن به سیره و مکتب شهدا را مقولهای بنیادین دانست و با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران بر همین پایه بنا نهاده شد، اظهار کرد: این انقلاب هر روز بر درخشش خود در عرصههای مختلف میافزاید.
وی برگزاری برنامههایی همچون تجدید میثاق با شهدا را ادای دینی کوچک از سوی جامعه دانشگاهیان به شهدا دانست و افزود: وظیفه ما انتقال سیره و مکتب شهدا به جوانانی است که انقلاب را لمس نکردهاند.
غفاریزاده شهدا را نماد فرهنگی و اجتماعی جامعه عنوان کرد و گفت: شهدا برای حفظ کیان کشور و انقلاب جان خود گذشتند و این کاری است از عهده هر کسی برنمیآید، مگر اینکه برگزیده شده باشد. شهدا اَبرمردان جامعه ما هستند که باید به نسل نوجوان و جوان امروز معرفی شوند.
وی بر ضرورت پرداختن به مکتب شهدا بویژه شهید سلیمانی تاکید کرد و گفت: اگر بدنبال کادرسازی تربیتی و جلوگیری از ترویج فرهنگ و الگوی غربی در جامعه هستیم باید زندگی خود را در سایه قرآن، اهلبیت(ع)، سیره و مکتب شهدا و اطاعت از فرامین رهبری بنیانگذاری کنیم.
این مقام مسئول یادآوری نام و یاد شهدا را وظیفه ای مهم دانست و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی بر خود واجب میداند یاد شهدا، فرهنگ و منش آنان را نه تنها زنده نگه دارد، بلکه برنامههایی برای انتقال این فرهنگ به نسلهای بعدی اجرا کند.
شرکت کنندگان در این مراسم با اهدای شاخههای گل و قرائت فاتحه به شهدای جنگ تحمیلی و انقلاب ادای احترام کردند.
انتهای پیام